FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: U Mekoviću zatvorene ceste i granični prijelaz

Autor: mcur
ZAGREB, 2. prosinca 2010. (Hina) - Zbog vode na kolniku zatvorena je državna cesta D 9 u Metkoviću i granični prijelaz, te ŽC 6218 Metković-Vid i ŽC 6217 Rogotin-Kula Norinska u mjestu Rogotin, javlja Hrvatski autoklub.

Zbog zimskih uvjeta zabrana je prometa za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, a zimska je oprema obvezna na cestama: u Gorskom kotaru: D 3 Zdihovo-Delnice-Kikovica, D 32 Prezid-Delnice, D 42 Stubica-Ogulinski Hreljin, D 203 Brod na Kupi-Delnice, D 305 Parg-Čabar, D 501 Gornje Jelenje-Oštrovica-Meja, te na županijskim i lokalnim cestama na području Čabra, Delnica, Vrbovskog i u zaleđu Novog Vinodolskog. U Lici: D 25 Korenica-Lički Osik, D 42 Josipdol-Poljanak, D 52 Špilnik-Korenica, Zimski su uvjeti na Samoborskom i Žumberačkom gorju.

Opreznije treba voziti po mokrim i skliskim kolnicima u većem dijelu zemlje, a vozače se savjetuje da na put ne kreću bez zimske opreme. Magla smanjuje vidljivost i usporava vožnju mjestimice na dionicama autocesta A 2 Zagreb-Macelj, između Zaboka i Jankomira i na A 3 Bregana-Lipovac između Bregane i Slavonskog Broda.

Na graničnim prijelazima promet osobnih vozila je rijedak i nema čekanja.

km/h.

U prekidu je katamaranska linija Split-Vis i trajektna Drvenik-Sućuraj.

(Hina) xpp ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙