FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U eksploziji odbačene bombe nema ozlijeđenih

Autor: vruz
SLAVONSKI BROD, 1. prosinca 2010. (Hina) - Nitko nije ozlijeđen u eksploziji odbačene ručne bombe koju je čisteći prostor oko odvodnog kanala u mjestu Bukovlju pokraj Slavonskog Broda aktivirao radnim strojem 40-godišnji radnik tvrtke "Niskogradnja".

U eksploziji je oštećeno vjetrobransko staklo radnog stroja, a vozač nije ozlijeđen, izvijestila je brodsko-posavska Policijska uprava (PU).

Dojavu o eksploziji policija je zaprimila oko 11 sati.

Policijski službenici protueksplozijske zaštite očevidom su utvrdili kako je eksplodirala ručna bomba M-75. U suradnji s državnim odvjetništvom policija protiv nepoznatog počinitelja koji je odbacio bombu u šipražje podnosi kaznenu prijavu zbog dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom. Policija traga za počiniteljem.

Policija je još jednom upozorila sve koji ilegalno posjeduju oružje da ga dragovoljno predaju kako bi se izbjeglo stradanje ljudi. Također podsjeća da treba nazvati broj 192 te da će policija doći i na siguran način preuzeti oružje. Svatko tko tako preda oružje neće biti kažnjen, jer to jamči zakon o oružju, objasnila je policija.

(Hina) xvruz ydd

An unhandled error has occurred. Reload 🗙