FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Jimenez: Cilj je pobijediti Hajduka

Autor: pgas
SPLIT, 30. studenog 2010. (Hina) - Trener nogometnog kluba AEK Manuel Jimenez večeras je po dolasku u Split izjavio kako je cilj njegove momčadi pobijediti Hajduka u sutrašnjoj utakmici 5. kola Europske lige koja se igra na Poljudu.

"Došli smo odigrati normalnu utakmicu, znamo što želimo i naš je cilj pobijediti Hajduka, iako to neće biti lako", rekao je Jimenez večeras na konferenciji za novinare na Poljudu.

S druge strane Hajdukov trener Goran Vučević danas je izjavio kako će njegova momčad sutra od prve minute ići isključivo na pobjedu protiv AEK-a.

Po Jimenezovim riječima sutrašnja je utakmica vrlo važna za AEK. "Želim stvoriti jaki AEK, ne samo u Grčkoj, nego i izvan Grčke. U Europi želimo uvijek osvajati trofeje i postizati velike rezultate", kazao je Jimenez, dodavši kako taj plan počinje već sutrašnjom utakmicom protiv Hajduka na Poljudu.

On je kazao da respektira momčad Hajduka, rekavši da je u povijesti taj klub imao velike nogometaše koji su igrali diljem Europe.

Na upit je li što promijenio u igri AEK-a u odnosu na svojeg prethodnika na trenerskoj klupi Duška Bajevića, kojeg je nedavno naslijedio, Jimenez je kazao kako nema promjena, ali da on kao trener ima svoju filozofiju i način razmišljanja o igri koju želi prenijeti na igrače.

Na početku večerašnje konferencije za novinare službeno je rečeno da novinari iz Grčke koji su doputovali na utakmicu neće postavljati pitanja treneru AEK-a zbog današnjeg štrajka novinara u Grčkoj. Jimenez se ispričao što zbog štrajka grčki novinari nisu u mogućnosti postaviti mu pitanja na konferenciji za novinare.

(Hina) xpgas yiml

An unhandled error has occurred. Reload 🗙