FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Osijek: dvojica privedena zbog zlouporabe droga

Autor: ivuc
OSIJEK, 29. studenog 2010.(Hina) - Osječko-baranjska policija, u suradnji s vukovarsko-srijemskom, nakon kriminalističkog istraživanja nad većim brojem osoba, privela je 21-godišnjaka iz Darde i 21-godišnjaka iz Vukovara u istražni centar osječkoga Županijskoga suda, izvijestila je danas osječko-baranjska Policijska uprava.

Policajci su u Osijeku 26. studenog zaustavili automobil belomanastirskih oznaka, u kojemu su se nalazili 22-godišnjak iz Meca i 21-godišnjak iz Darde, u kojem su pronašli vrećicu s 14 grama marihuane. Nakon toga u premetačinama kuća i jednoga poslovnog prostora kod više muških osoba u dobi od 21 do 26 godina iz Darde i Meca te kuće 21-godišnjaka iz Vukovara pronađena je manja količina marihuane te precizna digitalna vaga. Kriminalističkim istraživanjem utvrđena je osnovana sumnja da je 21-godišnji Vukovarac u protekle dvije godine marihuanu prodavao 21-godišnjaku iz Darde te da su 22-godišnjak iz Meca i njegov vršnjak iz Darde u više navrata vozili 21-godišnjaka u Vukovar radi kupnje te droge.

Policijski službenici također su utvrdili da su od 21-godišnjaka iz Darde marihuanu u više navrata kupovali i njegov 24-godišnji i 26-godišnji sumještanin, te 22-godišnjak iz Meca.

Nakon kriminalističke obrade istražnom sucu osječkoga Županijskog suda privedeni su 21-godišnjak iz Darde i 21-godišnjak iz Vukovara, a za navedeno kazneno djelo kazneno je prijavljeno još pet osoba iz Baranje. Većina prijavljenih policiji je već poznata zbog počinjenja kaznenih djela, izvijestila je osječko-baranjska Policijska uprava.

(Hina) xivuc ydd

An unhandled error has occurred. Reload 🗙