FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Potpisani ugovori za gradnju kanalizacijske mreže u općinama Darda i Bilje

Autor: vsik
BILJE,26. studenoga, 2010.(Hina) - U Bilju su danas potpisana dva ugovora vrijedna oko 30 milijuna kuna s izvođačima radova na izgradnji kanalizacijske mreže za općine Bilje i Darda, kojima će biti rješeno pitanje odvodnje i pitke vode za oko 10.000 stanovnika.

Ujedno je potpisan dodatak ugovora od 10 milijuna kuna za kompletno zatvaranje financijske konstrukcije za projekt postavljanja fekalne kanalizacije u naseljima Darda i Bilje.

Ugovore je u ime Hrvatskih voda potpisao Zoran Đuroković, direktor Hrvatskih voda-Osijek, u ime investitora Vodoopskrba d.o.o. Darda direktor Krunoslav Rab, predstavnici izvođača radova, predstavnici općina Bilje, Darda i Jagodnjak.

Izgradnja kolektora u dužini od 20 kilometara i pet crpnih stanica bit će gotova do kraja iduće godine, a početak radova se planira za 15-tak dana, rekao je direktor Hrvatskih voda-Osijek Đuroković. Rješavanje otpadnih voda bit će velik doprinos zaštiti okoliša posebice Kopačkog rita, dodao je.

Izvođač radova za Bilje je tvrtka "Swietelsky Baugesellschaft m.b.H." podružnica Zagreb, a izvođač radova za naselje Darda je konzorcij Vodovod-Osijek d.o.o., Osijek-Koteks i Vodogradnja Osijek.

(Hina) xvsik ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙