FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: kolnici mokri, mjestimice magla

Autor: mcur
ZAGREB, 23. studenog 2010. (Hina) - Mjestimice mokrih ili samo vlažnih kolnika ima u većem dijelu zemlje. Magla smanjuje vidljivost u Slavoniji, te središnjoj i sjevero-zapadnoj Hrvatskoj. Posebice na dionicama autocesta: A 1, od Lučkog do čvora Bosiljevo 2, A 3 Bregana-Lipovac, od Bregane do Ivanje Reke i od Slavonskog Broda do Velike Kopanice, A 4 Zagreb-Goričan, od Varaždina do Goričana, A 6 Rijeka-Zagreb, na čvoru Vrbovsko, te duž cijele A 2 Zagreb-Macelj, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK).

Duž Jadranske (D 8) i Ličke (D 1) magistrale, te na cestama u gorju mogući su odroni zemlje i kamenja.

Na autocesti A 3, Bregana-Lipovac, zatvoren je izlaz Lužani u smjeru Slavonskog Broda, zbog sanacije nadvožnjaka. Obilazak je preko čvorova Nova Gradiška ili Slavonski Brod zapad.

Na autocesti A 4, Zagreb-Goričan, zbog radova, na čvoru Kraljevečki Novaki promet ide dvosmjerno. U smjeru Varaždina zatvoren je izlaz prema Dugom Selu i Sesvetama. Obilazak je preko čvora Popovec i dalje županijskim cestama.

Na Jadranskoj magistrali (D 8) na Šibenskom mostu i na dionici Kaštel Stari-čvor Plano, prometuje se naizmjeničnim propuštanjem vozila.

Granični prijelaz Plovanija otvoren je samo za vozila do 3,5 t.

Trajekti plove prema redu plovidbe. Zbog nepovoljnih vremenskih prilika katamaranska linija na relaciji Ubli-Vela Luka-Hvar-Split je do daljnjega u prekidu.

(Hina) xpp ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙