FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ibrahimović švedski nogometaš godine

Autor: dlug
STOCKHOLM, 16. studenog 2010. (Hina) - Napadač švedske nogometne reprezentacije i Milana Zlatan Ibrahimović rekordni je peti put izabran za najboljeg švedskog nogometaša godine. Ibrahimović je ovo priznanje prvi put dobio 2005. godine, a od 2007. je slavio četiri puta uzastopce.

'Ibro' je nagradu "Guldbollen" koju dodjeljuju list Aftonbladet i Švedski nogometni savez, primio u ponedjeljak na svečanosti u rodnom Malmou.

"Završit ću karijeru kada prestanem dobivati ovu nagradu," našalio se Ibrahimović, te dodao: "Sretan sam što se ova svečanost održala u gradu u kojem sam se rodio i načinio prve nogometne korake. Uvijek se lijepo vratiti kući," poručio je Milanov napadač koji neće nastupiti za Švedsku u prijateljskoj utakmici protiv Njemačke u srijedu u Goeteborgu.

Ibrahimović se nije oporavio od nedjeljnoga milanskog derbija, u kojem je Milan slavio protiv Intera s 1:0 njegovim zgoditkom.

"Bolje je da se odmara, svakako bi igrao da je na rasporedu kvalifikacijaska utakmica", kazao je švedski izbornik Kurt Hamren.

(Hina) xdl ydl

An unhandled error has occurred. Reload 🗙