FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: dar Dječjem domu u Nazorovoj

Autor: aspa
ZAGREB, 15. studenoga 2010. (Hina) - Ministar obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti (MOBMS) Tomislav Ivić, predstavnici šest zadruga hrvatskih branitelja te tvrtke Podravka d.d. posjetili su danas Dom za djecu Zagreb u Nazorovoj ulici te uručili pomoć u proizvodima za dom i njegove podružnice.

Zahvalivši na daru, ravnateljica doma Jasna Čurković-Kelava naglasila je da se taj dom brine za oko 250 djece na četirima mjestima. Darivanje proizvoda braniteljskih zadruga i Podravke postalo je tradicionalno, rekla je, napomenuvši da su dobili velike količine voća i povrća.

Podsjetivši da nije prvi put da zadruge pomažu domu u Nazorovoj, ministar Ivić zahvalio je zadrugama hrvatskih branitelja na toj humanoj gesti. Naglasio je da je do sada 336 zadruga hrvatskih branitelja dobilo potporu ministarstva i da većina dobro posluje. Obećao je da će MOBMS i dalje pomagati domu u Nazorovoj.

Danas je domu darovano 2000 kutija dječje hrane "Lješnjak Čokolino" te veće količine voća i povrća, sira, meda, koje proizvode braniteljske zadruge.

Inače, Dječji dom Zagreb ili Dom za djecu i mlađe punoljetne osobe Zagreb u Nazorovoj ulici prihvaća djecu bez roditelja ili bez primjerene roditeljske skrbi te trudnice i majke s djecom. Dom im pruža smještaj, stručnu potporu i sigurnost te izobrazbu prijeko potrebnu za slobodan razvoj osobnosti.

(Hina) xaš ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙