FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - svijet - za ponedjeljak, 15. studenoga

Autor: bcav
ZAGREB, 14. studenog 2010. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje iz svijeta za ponedjeljak, 15. studenoga.

BEOGRAD - Glavni haaški tužitelj Serge Brammertz boravit će u posjetu Beogradu u sklopu priprema za podnošenje redovitog šestomjesečnog izvješća Vijeću sigurnosti UN. Očekuje se da će se sastati s predsjednikom Srbije Borisom Tadićem, premijerom Mirkom Cvetkovićem, voditeljem Nacionalnog vijeća za suradnju s Haaškim sudom Rasimom Ljajićem te tužiteljem za ratne zločine Vladimirom Vukčevićem. Sa srbijanskim dužnosnicima Brammertz će, po najavama, razgovarati o suradnji Srbije s Haaškim sudom i potrazi za Ratkom Mladićem i Goranom Hadžićem.

BANJA LUKA - Predsjednik Srbije Boris Tadić sudjelovat će u Banjaluci na konstituirajućom sjednici Narodne skupštine Republike Srpske na kojoj će biti inauguriran novi predsjednik RS-a Milorad Dodik. Uz predsjednika, na sjednici će biti inaugurirani i potpredsjednici RS-a - Emil Vlajki iz redova Hrvata i Enes Suljkanović iz redova Bošnjaka.

ATENA - Predstavnici MMF-a, EU-a i Europske središnje banke dolaze u Atenu kako bi razmotrili napredak u provedbi gospodarskih reformi, prije dodjele treće branše financijskog paketa pomoći MMF-a i EU-a.

Dežurni urednici:

Noć: Darko Vlahović

Prijepodne: Domagoj Janković

Poslijepodne: Duška Gerić Koren

Navečer: Srđan Baković

Telefon: 00385 1 4808645

Telefax: 00385 1 4808822

E-mail: vpdesk@hina.hr

(Hina) xbcav ysb

An unhandled error has occurred. Reload 🗙