FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Magla na cestama u Gorskom kotaru

Autor: spar
ZAGREB, 13. studenoga 2010. (Hina) - Magla mjestimice dodatno smanjuje vidljivost na cestama u Gorskom kotaru, posebice na dionici autoceste A 6 Rijeka-Zagreb, između čvorova Oštrovica i Vrata, dok su u Gorskom kotaru i Hrvatskom primorju kolnici mokri i skliski od kiše, izvijestio je večeras u 18,30 sati Hrvatski auto-klub.

Na autocesti A 4 Zagreb-Goričan, zbog radova na čvoru Kraljevečki Novaki prometuje se dvosmjerno. U smjeru Varaždina zatvoren je izlaz prema Dugom Selu i Sesvetama. Obilazak je preko čvora Popovec i dalje županijskim cestama.

Na autocesti A 3 Bregana-Lipovac, zatvoren je izlaz Lužani u smjeru Slavonskog Broda, zbog sanacije nadvožnjaka. Obilazak je preko čvorova Nova Gradiška ili Slavonski Brod zapad.

Na autocesti A 6 Rijeka-Zagreb, u smjeru Rijeke vozi se jednim trakom kroz tunele Pod Vugleš i Javorova Kosa.

Na Jadranskoj magistrali (D8), zbog sanacije Šibenskog mosta prometuje se naizmjence, kao i na D 217 (Grabovac-Ličko Petrovo Selo) u mjestu Vaganac.

Za sav promet zatvorena je cesta D 512 Makarska-Vrgorac na predjelu Stupica, zbog odrona. Obilazak od Makarske prema Vrgorcu je Jadranskom magistralom (D 8) preko Ploča ili autocestom A 1, između čvorova Šestanovac i Ravča.

Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja.

Granični prijelaz Plovanija otvoren je samo za vozila do 3,5 tone.

Trajekti plove prema redu plovidbe.

(Hina) xpp ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙