FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Bolton dužan više od 95 milijuna eura

Autor: dlug
LONDON, 10. studenog 2010. (Hina/AFP) - Engleski nogometni premierligaš Bolton u čijim redovima igra hrvatski nogometaš Ivan Klasnić dužan je više od 95 milijuna eura, pri čemu je samo ove godine dug porastao za skoro 40 milijuna eura.

Prvenstveno zbog kupovine igračkih pojačanja i činjenice da Bolton proteklog ljeta nije prodao praktički niti jednog značajnijeg igrača. Prošle sezone u prvoj momčadi su bila 24, a sada je 30 igrača, a na njihove plaće klub troši godišnje oko 47 milijuna eura.

"U jednoj godini smo potrošili na pojačanja koliko smo ukupno potrošili u zadnje tri, četiri godine. Pokušali smo prodati neke igrače, no nismo uspjeli," kazao je predsjednik kluba Phil Gartside.

Najskuplja pojačanja koja su stigla na Reebok stadion su Korejanac Lee Chung-yong i Englezi Zat Knight, Sean Davis, Paul Robinson i Sam Ricketts na čije odštete je potrošeno 17.5 milijuna eura. Otkupljeni su i ugovori našeg Klasnića i Jacka Wilsherea koji su bili na posudbi, dok je za otpremninu starom treneru Garyju Megsonu i ugovor novom menadžeru Owenu Coyleu potrošeno oko pet milijun eura.

Bolton se trenutačno nalazi na osmom mjestu ljestvice sa 15 bodova, 10 manje od lidera Chelsea.

(Hina) xdl ydl

An unhandled error has occurred. Reload 🗙