FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Vučević: Hajduk će protiv Zenita igrati utakmicu godine

Autor: pgas
SPLIT, 3. studenog 2010. (Hina) - Za Hajduk je predstojeća utakmica protiv Zenita utakmica godine jer bi jedan dobar rezultat donio mir u klubu i zadovoljstvo navijačima, izjavio je danas na konferenciji za novinare privremeni trener Hajduka Goran Vučević govoreći o utakmici 4. kola G grupe Europske nogometne lige koja se sutra igra na splitskom Poljudu.

Nadzorni odbor Hajduka je krajem prošloga tjedena smjenio dotadašnjeg trenera prve momčadi Stanka Poklepovića i imenovao Gorana Vučevića i Zlatka Vujevića za privremeni trenerski dvojac dok se " ne pronađe trajnije rješenje".

Vučević je danas istaknuo kako bi nedavne projemjene u Hajduku mogle imati "pozitivan šok učinak" na igrače uoči utakmice protiv Zenita.

"Duboko se nadam pozitivnom šok učinku i uvjeren sam u to, ali i igrači moraju biti svjesni da je ova utakmica iznimno važna za Hajduk, te od svojih igrača tražim maksimalan angažman i disciplinu", kazao je Vučević naglasivši da "glavni igrači" Hajduka moraju dati mnogo više u utakmici protiv Zenita nego što su dali u posljednjih nekoliko utakmica.

Kapetan Hajduka Senijad Ibričić je izjavio kako Hajdukovi igrači svjesni da u susretu sa Zenitom moraju dati puno više nego što je to bi slučaj u zadnjih nekoliko utakmica u kojima je, po Ibričiću, njegova momčad igrala loše.

"Očekujem tešku utakmicu protiv Zenita, ali ne smijemo srljati jer bi nama i neodlučan rezultat odnosno jedan bod bio dobar, a daj Bože da pobjedimo", kazao je Ibričić. Dodao je da su nogometaši Hajduka svjesni važnosti utakmice protiv Zenita te će igrati "strpljivo, onako kako trener bude tražio".

(Hina) xpgas yad

An unhandled error has occurred. Reload 🗙