FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Šuica: zašto se ne saziva dubrovačko Gradsko vijeće

Autor: hspa
DUBROVNIK, 2. studenog 2010. (Hina) - Predsjednica dubrovačkoga HDZ-a Dubravka Šuica danas je na konferenciji za novinare prozvala gradsku upravu zato što ne saziva sjednicu Gradskog vijeća.

Podsjetila je da je prošla sjednica održana 30. kolovoza i to na prijedlog HDZ-a zbog iskazivanja (ne)povjerenja predsjednici vijeća . "Dva mjeseca i devet dana nije sazvana sjednica vijeća, a po zakonskim odredbama koje su vrijedile do svibnja 2009. vijeće se sastajalo jedanput na mjesec, naglasila je Dubravka Šuica.

Ustvrdivši da se odluke donose bez javnosti, u tišini gradonačelnikova ureda, kazala je da je zbog toga gradska vlast sklona čestim pogreškama.

Predsjednica dubrovačkog HDZ-a Dubravka Šuica upozorila je i na stanje u nekim dubrovačkim trgovačkim društvima i poduzećima, naglasivši kako se ne zna kakva je sudbina kinematografa, na prostor Lazareta, o kojemu se podatci doznaju iz novina, te posebno na stanje u komunalnom poduzeću "Vrtlar" i prometnom poduzeću "Libertas".

"Sve te tvrtke do 31. svibnja 2009. radile su solidno, s manjim ili većim uspjehom, nijedan djelatnik u gradu nije ostao bez plaće, a sadašnji se prosvjedi mogu pripisati samo nesposobnosti gradske uprave", naglasila je Šuica.

Na današnjoj konferenciji za novinare najavljena je i proslava 21. obljetnice dubrovačkog HDZ-a koja će se održati 4. studenog.

(Hina) xhspa ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙