FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Osijek: dvojica vozača BMW-a počinila gotovo 50 prometnih prekršaja

Autor: ivuc
OSIJEK, 29. listopada 2010.(Hina) - Dvojica 27-godišnjaka, obojica vozači BMW-a koje je jučer policija ulovila u prebrzoj vožnji, dosad su počinila gotovo 50 prometnih prekršaja.

Prvi vozač, 27-godišnji Osječanin jučer je na dionici državne ceste od Ernestinova do Laslova vozio brzinom od 176 kilometara na sat na mjestu gdje dopuštena brzina 90 kilometara na sat, izvijestila je danas osječko-baranjska Policijska uprava.

Brzina je izmjerena laserskim uređajem za nadzor brzine, a za takav prekršaj predviđena je novčana kazna od 3000 do 7000 kuna, zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima B kategorije od 12 mjeseci i tri negativna boda. Taj je vozač dosad počinio 29 prometnih prekršaja.

Drugi vozač, 27-godišnjak iz Klise sinoć je zaustavljen u Vukovarskoj ulici u Klisi zbog vožnje od 154 kilometra na sat u naselju gdje je ograničena brizina od 70 kilometara na sat.

Za 27-godišnjeg vozača predviđena je novčana kazna od 5000 do 15.000 kuna ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima B kategorije od 12 mjeseci te tri negativna boda. Taj je vozač dosad 18 puta počinio prometni prekršaj, od čega je sedam puta prekoračio dopuštenu brzinu, izvijestila je osječko-baranjska Policijska uprava.

(Hina) xivuc ydd

An unhandled error has occurred. Reload 🗙