FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Predsjednik Josipović primio sudionike operacije "Orkan 91"

Autor: vlar
ZAGREB, 28. listopada 2010. (Hina) - Predsjednik Republike Ivo Josipović primio je danas, uoči 19. obljetnice obilježavanja početka borbene operacije "Orkan 91", predstavnike 151. brigade Hrvatske vojske kao i obitelji branitelja poginulih u toj akciji, priopćeno je iz Ureda predsjednika.

Na primanju su bili i predstavnici Udruge branitelja liječenih od PTSP-a Virovitičko-podravske županije, organizatori tradicionalne memorijalne utrke Kokočak-Orahovica,

Predsjednik im je u obraćanju posebno istaknuo doprinos branitelja i jedinstvo hrvatskih građana u obrani Hrvatske. Naglasio je i kako je naša današnja obaveza da u obavljanju svojih dužnosti budemo na razini onih koji su bili spremni dati ono najviše što su imali u borbi za slobodu i neovisnost.

"Hrvatska mora biti demokratska, uređena i prosperitetna država i društvo, onakva kakvu su željeli branitelji, kakvu ste vi željeli, kakvu svi želimo“, naglasio je predsjednik.

U ime sudionika zahvalio mu je Adolf Paar, naglasivši zadovoljstvo na podršci i razumijevanju problema s kojima se suočavaju branitelji, sudionici Domovinskoga rata.

(Hina) pp/xvl yaz

An unhandled error has occurred. Reload 🗙