FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Liga prvaka: Bale, Messi i Raul junaci večeri

Autor: rsal
ZAGREB, 20. listopada 2010. (Hina) - Europski prvak Inter, Manchester United i Barcelona zabilježili su teške pobjede u 3. kolu Lige prvaka,a junak kola je španjolski napadač Raul Gonzalez.

On je postigao dva zgoditka u pobjedi Schalkea u Gelsenkirchenu (3:1) nad izraelskim Hapoelom, te je tako s ukupno 68 pogodaka apsolutni rekorder ige prvaka.

U "ljepotici" kola u Milanu Inter je svladao Tottenham s 4:3, nakon što je europski prvak u prvih 35 minuta imao 4:0 i igrača više. Čast Tottenhama spasio je fenomenalni Velšanin Gareth Bale s tri zgoditka u drugom dijelu. Kako je već u 10. minuti isključen vratar Gomes, iz igre je morao Luka Modrić. U drugoj utakmici A skupine Twente i Werder su igrali 1.1.

Schalke je s 3:1 slavio protiv izraelskog Hapoela, a dvije je asistencije podijelio Ivan Rakitić. Lyon je glatko svladao na Gerlandu Benficu s 2:0 i na pragu je osvajanja ove skupine.

U Glasgowu su Rangersi i Valencia podijelili bodove (1:1), a oba zgoditka, uključujući i autogol, postigao je Edu. Manchester United je i bez Waynea Rooneya tek s 1:0 svladao turski Bursaspor, koji je ostao jedina momčad Lige prvaka bez postignutoga pogotka.

Barcelona je s dva zgoditka Lea Messia slavila s 2:0 protiv Copenhagena, dok su u Ateni Panathinaikos i Rubin igrali bez zgoditaka.

(Hina) xrš yrš

An unhandled error has occurred. Reload 🗙