FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sastanak HAKOM-a i sindikata RSRH o ulaganjima HT-a

Autor: tmis
ZAGREB, 14. listopada 2010. (Hina) - Hrvatska agencija za poštu i elektroničke komunikacije (HAKOM) u sklopu nastavka započetih aktivnosti vezanih uz problem ulaganja u svjetlovodnu pristupnu infrastrukturu pozvat će Upravu Hrvatskog Telekoma (HT) na nove pregovore, zaključeno je na sastanku predstavnika HAKOM-a i Republičkog sindikata radnika Hrvatske (RSRH).

O tom su sastanku danas izvijestili iz HAKOM-a, dodajući da su ga održali prošlog tjedna i to, kako navode, 'nastavno na dopis RSRH-a kojeg je HAKOM zaprimio 25. kolovoza, a vezano uz problematiku ograničenja ulaganja HT-a'.

Iz HAKOM-a ističu i da su HAKOM i RSRH na javnoj raspravi obradili aktualnu problematiku infrastrukturnih ulaganja HT-a i njihova utjecaja na zaposlenost u sklopu poduzeća.

Osim što su na prošlotjednom sastanku zaključili da će HAKOM službeno pozvati Upravu HT-a na nove pregovore oko ulaganja u svjetlovodnu (optičku) pristupnu infrastrukturu, RSRH se obvezao dostaviti svoje prijedloge izmjena Pravilnika o tehničkim i uporabnim uvjetima za svjetlovodne distribucijske mreže.

Pritom ne navode nikakve datume niti rokove kada će Upravu HT-a pozvati na pregovore, niti kada će RSRH dostaviti navedene prijedloge.

(Hina) xpp/xtam yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙