FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Izjave nakon utakmice Hrvatska - Španjolska (0-3)

Autor: dnov
VARAŽDIN, 12. listopada 2010. (Hina) - Izjave nakon utakmice mladih nogometnih reprezentacija Hrvatske i Španjolske (0-3):

Španjolski izbornik Luis Milla:

"Naš je cilj bio da se prođe, što je vrlo zahtjevan zadatak. Znali smo je da će to biti tvrda, zahtjevna utakmica, s kvalitetnim, brzim suparnikom. Idemo dalje i treba misliti na ono što na očekuje na europskoj smotri".

Hrvatski izbornik Dražen Ladić:

"Čestitke reprezentaciji Španjolske na plasmanu na Europsko prvenstvo. Mi smo i u porazu pokazali da smo veliki jer smo, za razliku od Španjolaca, dozvolili suparniku da kaže svoje mišljenje na konferenciji za novinare. Onog trenutka kada smo vidjeli da je naš suparnik Španjolska znali smo da će poduzeti sve na terenu i izvan njega da se plasiraju na Europsko prvenstvo, jer oni ovu selekciju pripremaju četiri godine za europsku smotru i Olimpijske igre i ništa neće prepustiti slučaju. Oni koji su bili u Španjolskoj znaju o čemu govorim. No, unatoč tome, na ovom susretu nismo bili onakvi kakvi smo morali biti da bi ostvarili rezultat u ovakvoj utakmici. Dakle, sve ovo što sam govorio prije nije samo razlog našeg poraza. Unatoč potencijalu i kvaliteti koju posjedujemo, moramo imati i kvalitetnije glave za odigrati ovakve utakmice. Iako, mislim da je naših prvih 70 minuta bilo najbolje u ovom kvalifikacijskom ciklusu. Protiv španjolske vrste moraš iskoristiti i najmanju priliku, a mi pet-šest izvanrednih nismo uspjeli, a ne zaboravimo niti njihove prilike. Do isključenja Lovrena igra je bila ravnopravna, a nakon toga sve je išlo na njihovu stranu".

(Hina) xdnov yzm

An unhandled error has occurred. Reload 🗙