FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Članovi UHPA-e u posjetu Srbiji

Autor: ssai
BEOGRAD, 9. listopada 2010. (Hina) - Članovi Udruge hrvatskih putničkih agencija (UHPA) u subotu u sklopu studijskog putovanja borave u srbijanskom turističkom središtu na planini Zlatiboru, gdje će sa svojim srbijanskim i makedonskim kolegama, uz druženje i obilazak znamenitosti, razmijeniti iskustva i razgovarati o unapređenju suradnje.

Gostovanje UHPA-e u Srbiji uzvratni je posjet nakon što su predstavnici srbijanske udruge putničkih agencija (YUTA) prije ljeta boravili u Puli. Na Zlatiboru su im se pridružili i članovi makedonske udruge putničkih agencija (ATAM).

Osim razmjene iskustava među agencijama o modelima poslovanja i turističkoj regulativi, jedna od tema razgovora biće i mogućnosti zajedničkog nastupa UHPA-e i YUTA-e kada je riječ o predpristupnim fondovima Europske unije, rekao je ravnatelj srbijanske udruge Radisav Stanković.

Skup će također omogućiti poslovne kontakte i dogovore među predstavnicima putničkih agencija triju zemalja, a po završetku formalnog djela biće upriličen i turnir u malom nogometu.

(Hina) xdas ydj

An unhandled error has occurred. Reload 🗙