Čokoladni sat je izložen na izložbi nakita Watchitalia u mjestu Colli del Tronto a karakteristike sata koji konkurira za Guinessovu knjigu rekorda i službeno je zabilježio javni bilježnik. Carfagna, ugledni slastičar više puta spominjan u gastronomskim vodičima, za izradu sata je uporabio 50 kilograma najkvalitetnije čokolade, a bilo mu je potrebno 15 dana i pomoć osam slastičara.
ASCOLI PICENO, 30. studenog 2006. (Hina/ANSA) - Slastičarna Guida Carfagne iz Ascolija napravila je najveći čokoladni sat na svijetu koji teži 50 kilograma i ima 201 centimetar u promjeru.
ASCOLI PICENO, 30. studenog 2006. (Hina/ANSA) - Slastičarna Guida
Carfagne iz Ascolija napravila je najveći čokoladni sat na svijetu koji teži 50
kilograma i ima 201 centimetar u promjeru.
(Hina) xakoz ysl