Juha od peraja morskog psa pod nazivom "Buda skače preko zida" mora se naručiti pet dana ranije, a dodaju joj se rijetka vrsta japanskih gljiva, sušene jakobove kapice, šunka Hunan, svinjetina i đumbir.
Unatoč vrtoglavoj cijeni, kineski restoran Kai, smješten u elitnoj četvrti Mayfair, prodaje u prosjeku dvije zdjelice juhe na mjesec, izjavio je vlasnik restorana Bernard Yeoh.
"Mislim da juha vrijedi toliko, jer pokušate li je pripremiti kod kuće, sa sastojcima koje ćete sami kupiti, stajat će vas gotovo isto toliko. Ne ostvarujemo veliku zaradu na tom jelu", rekao je.
Juha koja je "dostojna cara" kako piše u jelovniku, obično se služi u Aziji na svadbama i proslavama obljetnica.
Prema legedni, ime duguje primamljivom mirisu koji je vegetarijanca Budu natjerao da skoči preko zida kako bi je se domogao.