ZAGREB, 16. svibnja (Hina) - Namjera nam je zagrebačkoj publici
predstaviti po mnogočemu specifičnu istarsku kuhinju, ali u isto
vrijeme i Zagrepčane pozvati da posjete Istru, rekli su na
današnjoj konferenciji za novinstvo u Restaurantu Croatica
zagrebačkog hotela Esplanade Duško Černjul, vlasnik restauranta
Bodulka iz Šišana pored Medulina i Alčeo Bolković, predstavnik
Turističke zajednice Medulina.
Gastronomski tjedan restauranta Bodulka u Zagrebu trajat će do 21.
svibnja a u to vrijeme Zagrepčanima i njihovim gostima nudit će se
brojni specijaliteti toga ugostiteljskog objekta te će moći slušati
istarsku glazbu.
Inače, predstavljanjem spomenutoga restauranta, umaške ponude te
turizma cijele Istre ovoga će tjedna Istrani glavni grad Hrvatske
upoznati sa gastronomskom i ukupnom turističkom ponudom te njegove
stanovnike pozvati na odmor u istarskim ljetovalištima.
(Hina) sj sp
161613 MET may 94
161613 MET may 94
(Hina) sj sp