BIZOVAC, 28. studenoga (Hina) - U hotelu "Termia" u Bizovcu danas je počelo dvodnevno znanstveno savjetovanje Ribarski dani "Osijek 96" na temu "Održivost ribnjačarske proizvodnje Hrvatske". U nazočnosti 150 stručnjaka iz ove oblasti
iz cijele Hrvatske, savjetovanje je otvorio dr Hrvatin Čosić, direktor sektora za poljoprivredu, šumarstvo i prehrambenu industriju Hrvatske gospodarske komore.
BIZOVAC, 28. studenoga (Hina) - U hotelu "Termia" u Bizovcu danas je počelo
dvodnevno znanstveno savjetovanje Ribarski dani "Osijek 96" na temu "Održivost
ribnjačarske proizvodnje Hrvatske". U nazočnosti 150 stručnjaka iz ove oblasti
iz cijele Hrvatske, savjetovanje je otvorio dr Hrvatin Čosić, direktor sektora
za poljoprivredu, šumarstvo i prehrambenu industriju Hrvatske gospodarske
komore. #L#
Govoreći o značenju savjetovanja, prvoga takve vrste u demokratskoj
Hrvatskoj, dr. Čosić je istaknuo da je proizvodnja slatkovodne ribe od 500
kilograma po hektaru izuzetno niska, te da je cilj da se u Hrvatskoj
proizvodnja ribe poveća.
Organizator savjetovanja je Regionalna komora Osijek i Poljoprivredni
fakultet u Osijeku, a pokrovitelj je predsjednik Hrvatske gospodarske komore
Nadan Vidošević.
(Hina) vuć do
281518 MET nov 96
(Hina) vuć do