FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Flego: Zaustavimo vjersku policiju Mosta i muljatore iz DP-a

Autor: Helena Šupraha

RIJEKA, 7. lipnja 2024. (Hina) -  Nositelj Fair play liste 9 na izborima za EU parlament Valter Flego poručio je u petak kako jedino glas za tu listu može spriječiti "vjersku policiju Mosta i muljatore iz Domovinskog pokreta" da uđu u Europski parlament.

"Pravopisni pokret je protiv rodne ideologije, ali su dušom i srcem za rođačku ideologiju. U nedjelju svi zajedno protiv rođačke ideologije DP-a i Mosta. Lista broj 9, kandidat broj 1, Valter Flego, je glas za tolerantnu, pristojnu i otvorenu Hrvatsku i Europu", poručio je Flego

Svakodnevno svjedočimo divljanju na hrvatskoj političkoj sceni, raznim ekstremistima i radikalima koji žele u Bruxelles, a napadaju manjine, Srbe, sve u što mi vjerujemo – otvorenost, multikulturalnost, zajedništvo. U nedjelju postoji realna opasnost da upravo takve pošaljemo da nas predstavljaju u Europi, kazao je.

"Još jednom pozivam sve građane da izađu u nedjelju na birališta i zaokruže dvaput – listu broj 9 i kandidata broj 1 da i dalje ponosno i glasno predstavljam naše vrijednosti u Europi, da nam osiguram još europskog novca i zaštitim naše najbolje proizvode," naglasio je. 

Dodao je da Istra već 10 godina ima svoju "forcu" u Bruxellesu, a u nedjelju se odlučuje hoće li je imati i dalje. "Pokažimo još jednom svima snagu Istre i Kvarnera, snagu našeg zajedništva“, kaže Flego.

(Hina) xhsup ymd

An unhandled error has occurred. Reload 🗙