FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Velikom Trgovišću otvoren novi logističko-upravni centar tvrtke Wurth Hrvatska

Autor: Siniša Kalajdžija

VELIKO TRGOVIŠĆE, 7. rujna 2022. (Hina) - Tvrtka Wurth Hrvatska, koja je u Hrvatskoj prisutna od 1994., otvorila je u srijedu u Velikom Trgovišću, gdje je i sjedište tvrtke, novi logističko-upravni centar na 11.000 četvornim metara.

Uz novu zgradu u Velikom Trgovišću, u kojoj je nedavno zaposleno 34 djelatnika iz Velikog Trgovišća i okolice, Wurth Hrvatska ima još 16 veleprodajnih centara diljem zemlje, a u svom 28 godina dugom poslovanju u Hrvatskoj poslužuju više od 35.000 kupaca, te ove godine očekuju više od 250 milijuna kuna prometa.

​Robert Friedmann, predsjednik uprave Würth Grupe kazao je kako je izgradnja takvog objekta zaista veliki projekt, za čiju je realizaciju bilo potrebno puno truda i napora. Istaknuo je da broj korisnika tvrtke Wurth Hrvatska raste iz godine u godinu.

„Zahvaljujem svim našim klijentima na povjerenju koje nam pružate. Također, zahvaljujem svim našim zaposlenicima u Hrvatskoj koji su doprinijeli razvoju tvrtke u ovih 28 godina. Želim da vas ovaj objekt motivira dalje u vašem radu” poručio je Friedmann.

Predsjednik Uprave Würth–Hrvatska d.o.o. Nenad Vezmar istaknuo je kako je 35.000 poslovnih partnera i 310 zaposlenika svojim doprinosom omogućili da se danas nalaze u tom modernom prostoru.

„S tog odredišta nam se otvaraju novi vidici, započinje novo putovanje, a gdje ćemo završiti ovisi samo o našoj inovativnosti, proaktivnosti i znatiželji”, rekao je Vezmar, uvjeren u daljnju potporu partnera i zaposlenika u budućnosti.

Govoreći o velikom poslu izgradnje novog Wurtovog centra u Velikom Trgovišću, Vezmar je naglasio da je kupnja zemljišta realizirana još 2003. godine. Kako bi tvrtka mogla ići dalje s rastom i razvojem izgradnja novog centra, to je bila neminovnost, istaknuo je.

Inače, Würth–Hrvatska dio je internacionalnog koncerna Würth sa sjedištem u Njemačkoj i vodeća je tvrtka u Hrvatskoj koja se bavi prodajom širokog asortimana proizvoda primjenjivih u velikom broju tehničkih djelatnosti.

Koncern, osim u Hrvatskoj, posluje u preko 80 zemalja svijeta. U svom sastavu ima preko 400 različitih tvrtki, od kojih su mnoge proizvodne.

Prema posljednjem službenom financijskom izvješću za proteklu godinu Würth–Hrvatska imao je godišnji prihod od 228 milijuna kuna. To je povećanje godišnjih prihoda u odnosu na 2020. za 31,7 milijuna kuna. Tako dobro poslovanje rezultiralo je i s dobiti za prošlu godinu u iznosu od 9,7 milijuna kuna. 

(Hina) xskal ysbo

An unhandled error has occurred. Reload 🗙