FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Međimurskoj županiji 168 novooboljelih

Autor: Siniša Kalajdžija

ČAKOVEC, 13. siječnja 2022. (Hina) - U Međimurskoj županiji zabilježeno je 168 novih slučajeva zaraze koronavirusom, izvijestio je županijski Stožer civilne zaštite u četvrtak.

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije, u protekla 24 sata obrađeno je 346 uzoraka, od čega su evidentirana 163 pozitivna nalaza na koronavirus, što je 47 posto pozitivnih od broja testiranih. Iz drugih županija javljeno je da je koronavirus PCR-om dokazan kod četiri osobe s prebivalištem ili boravištem u Međimurskoj županiji, dok je brzim antigenskim testom evidentiran jedan pozitivan nalaz.

U protekla 24 sata oporavilo se 68 osoba, a trenutni broj aktivnih slučajeva zaraze iznosi 820.

Na liječenju u Županijskoj bolnici Čakovec je 55 pacijenata pozitivnih na koronavirus. U protekla 24 sata hospitalizirana su tri nova pacijenta, otpušteno ih je 10, a pet ih je na invazivnoj respiraciji. Nema umrlih osoba.

Cijepljenje bez prethodne najave provodi se svakim radnim danom od 9 do 13 sati u Zavodu za javno zdravstvo Međimurske županije te od 13 do 18 sati u trijaži Županijske bolnice Čakovec.

U subotu, 15. siječnja cijepljenje će se održati na punktu u trijaži Županijske bolnice Čakovec i u Zavodu za javno zdravstvo Međimurske županije od 9 do 13,30 sati.

(Hina) xskal ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙