FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Vukovarsko-srijemskoj županiji gotovo 1000 osoba u samoizolaciji

Autor: Željko Draženović

VINKOVCI, 12. siječnja 2022. (Hina) - U Vukovarsko-srijemskoj županiji 251 je nova pozitivna osoba na covid-19 dok  je u samoizolaciji 995 osoba, priopćio je u srijedu županijski Stožer civilne zaštite.

Među novooboljelima najveći broj je iz Vinkovaca, 57 dok je 28 osoba iz Vukovara, 19 iz Županje, 11 iz Ivankova, po osam osoba je iz Babine Grede, Otoka i Privlake,  sedam iz Bošnjaka, po šest iz Bobote, Cerića, Nuštra i Tordinaca, pet iz Nijemaca, a po četiri su novooboljele osobe iz Andrijaševaca, Gradišta, Jarmine i Novih Jankovaca.

Po tri novoboljele osobe su iz Cerne, Đeletovaca, Mirkovaca, Negoslavaca, Novih Mikanovaca, Soljana, Starih Jankovaca, Štitara, Trpinje i Vrbanje, po dvije iz Borova, Gunje, Lipovca, Markušice, Rokovaca, Slakovaca, Starih Mikanovaca, Tovarnika i Vere te po jedna iz Bapske, Drenovaca, Gaboša, Karadžićeva, Lovasa, Mikluševaca, Ostrova, Podgrađa, Posavskih Podgajaca, Retkovaca, Strošinaca i Vođinaca.

U protekla 24 sata testirane su 563 osobe, te je do sada testiranih osoba na području županije 124257. Hospitalizirane su 43 osobe.

Od ukupnog broja pozitivnih, 74 su pozitivne osobe iz sustava zdravstva, devet liječnika, 41 medicinska sestra/tehničar, 14 drugih zdravstvenih radnika, te 10 nezdravstvenih radnika zaposlenih u zdravstvu.
Iz sustava obrazovanja oboljelo je 78 nastavnika i 168 učenika dok se u samoizolaciji nalaze 34 nastavnika i 537 učenika.
Od početka epidemije u Vukovarsko-srijemskoj županiji od covid-19 oboljele su 22.373 osobe , od kojih su 20.943 izliječene, a umrlo je 389 osoba.

 

(Hina) xzdra ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙