FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Istri 156 novozaraženih, umrle dvije osobe

Autor: Daniele Sponza

PULA, 25. prosinca 2021. (Hina) - Novih 156 slučajeva zaraze koronavirusom potvrđeno je u Istri u protekla 24 sata, a u pulskoj bolnici umrle su dvije covid-19 pozitivne osobe s pridruženim kroničnim bolestima, izvijestio je istarski Stožer civilne zaštite.

Prema podacima županijskog Stožera civilne zaštite, tijekom protekla 24 sata u Nastavnom zavodu za javno zdravstvo Istarske županije ispitano je 532 uzorka briseva na covid-19, potvrđeno je 156 novozaraženih osoba s istarskog područja dok od jučer oporavilo se 105 osoba. Od 1. rujna u Istri je od covida ili s covidom umrla 101 osoba. 

U pulskoj Općoj bolnici Pula na liječenju je 71 pacijent, od kojih je na Odjelu za infektologiju 60 osoba, a u respiracijskom centru 11 osoba. Nažalost, tijekom jučerašnjeg dana pulskoj Općoj bolnici umrle su dvije covid-19 pozitivne osobe, obje u dobi od 74 godine s pridruženim kroničnim bolestima. 

Istarski Stožer civilne zaštite poziva sve zainteresirane odrasle osobe, koje se nisu do sada nisu cijepile protiv covid-19 bolesti da slobodno od ponedjeljka pristupe cijepljenju bez zakazanog termina u svim istarskim gradovima, a na cijepljenje je potrebno donijeti osobnu iskaznicu ili putovnicu i karticu zdravstvenog osiguranja.

 

(Hina) xdspo ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙