FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Istarskoj županiji 177 novozaraženih, umrla jedna osoba

Autor: Daniele Sponza

PULA, 2. prosinca 2021. (Hina) - Novih 177 slučajeva zaraze koronavirusom potvrđeno je u Istarskoj županiji u protekla 24 sata, a u pulskoj Općoj bolnici umrla je jedna COVID-19 pozitivna osoba s pridruženim kroničnim bolestima, izvijestio je u četvrtak istarski Stožer civilne zaštite. 

Prema dnevnom izvješću županijskog Stožera civilne zaštite tijekom protekla 24 sata u Nastavnom zavodu za javno zdravstvo Istarske županije ispitano je 474 uzoraka briseva na COVID-19, dok od jučer oporavilo se 150 osoba.

U pulskoj Općoj bolnici na liječenju se nalazi ukupno 76 pacijenata, od kojih su 62 osobe na Odjelu za infektologiju, a 14 osoba u respiracijskom centru. U bolnici je tijekom jučerašnjeg dana umrla 94- godišnja COVID-19 pozitivna osoba s pridruženim kroničnim bolestima. 

"Situacija u bolnici je teška i izazovna, nažalost brojke hospitaliziranih pacijenata za sada ne padaju. Trenutno ih je 76 na liječenju te stoga pozivam građane na odgovornost i pridržavanju svih epidemioloških mjera želimo li ovu borbu protiv virusa privesti kraju", kratko je poručila ravnateljica pulske Opće bolnice dr. Irena Hrstić. 

(Hina) xdspo ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙