FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Vukovarsko-srijemskoj županiji 107 novooboljelih, jedna osoba umrla

Autor: Željko Draženović

VINKOVCI, 21. listopada 2021. (Hina) - U Vukovarsko-srijemskoj županiji 107 je novih pozitivnih osoba na covid-19, potvrđenih PCR testiranjem, a jedna je osoba umrla, priopćio je u četvrtak županijski Stožer civilne zaštite.

Među novooboljelima 26 je osoba iz Vinkovaca, 18 osoba Vukovara, po šest je osoba iz Posavskih Podgajaca i Privlake, pet iz Drenovaca, po četiri iz Otoka i Županje, po tri iz Bapske, Borova,  Cerne i Ivankova, po dvije iz Bršadina, Gradišta, Nijemaca, Nuštra, Rajevog Sela i Štitara, te po jedna osoba iz Bokšića, Bošnjaka, Ilače, Negoslavaca, Petrovaca, Račinovaca, Rokovaca, Slakovaca, Soljana, Starih Jankovaca, Starih Mikanovaca, Svinjarevaca, Šiškovaca i Vođinaca.

Umrla je jedna osoba.

U protekla 24 sata testirana je 401 osoba, te je do sada testiranih osoba na području županije 97225. U samoizolaciji je 735 osoba, a 43 su hospitalizirane.

Od početka epidemije u Vukovarsko-srijemskoj županiji je od zarazne bolesti covid-19 oboljelo 14426 osoba, od kojih je 13710 izliječenih, a umrlo je 275 osoba.

(Hina) xzdra ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙