FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagrebačka županija: 161 osoba zaražena koronavirusom

Autor: Tomislav Delač

ZAGREB, 10. listopada 2021. (Hina) - Na području Zagrebačke županije je u posljednja 24 sata kod 161 osobe potvrđena zaraza koronavirusom, ozdravile su 132 osobe te su trenutno aktivna 1422 slučaja oboljenja,  izvijestio je u nedjelju Zavod za javno zdravstvo Zagrebačke županije.

Najviše novooboljelih osoba zabilježeno je u Velikoj Gorici - njih 41, u Samoboru njih 18, 17 u Dugom Selu, 11 u Vrbovcu i Zaprešiću, deset u Svetoj Nedelji, u općini Brdovec njih osam, pet u Jastrebarskom, Ivanić-Gradu, i općini Bistra, četiri u Svetom Ivanu Zelini i općini Križ, tri u općinama Dubrava i Bedenica, po dvije u općinama Kloštar Ivanić, Pisarovina, Brckovljani i Rugvica te po jedna u općinama Pušća, Krašić, Orle, Kravarsko, Preseka, Rakovec, Gradec i Farkaševac.

Mjera samoizolacije izrečena je za šest cijelih razreda i dio učenika 11 razrednih odjela.

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije, na području te županije je od početka pandemije do danas do 10 sati evidentirano 35439 osoba kojima je potvrđena bolest uzrokovana koronavirusom, izliječeno je 33941 osoba, a 76 osoba je umrlo.


 

(Hina) xtdel ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙