FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Brodsko-posavska županija tri, Požeško-slavonska županija dva nova slučaja

Autor: Marijan Vrkljan

SLAVONSKI BROD/POŽEGA, 30. kolovoza 2021. (Hina) - Brodsko-posavski Stožer civilne zaštite u ponedjeljak je izvijestio o tri nova slučaja zaraze koronavirusom, a stožer susjedne Požeško-slavonske županije o dva.

U Brodsko-posavskoj županiji na bolničkom liječenju je šest osoba pozitivnih na koronavirus, od kojih jedna pri liječenju treba potporu respiratora. Mjerom samoizolacije u toj županiji obuhvaćena je 201 osoba.

Glasnogovornica brodsko-posavske policije Kata Nujić na konferenciji za novinare izvijestila je o razrješenju slučaja krivotvorenja negativnih nalaza PCR testa na koronavirus. U subotu u 18.45 sati, na granični prijelaz u Staroj Gradiški kontroli su pristupila dva državljana Bosne i Hercegovine u dobi od 30 i 33 godine. "Sukladno prethodnim saznanjima, policijski službenici su nad istima proveli kriminalističko istraživanjete ih sumnjiče da su 1. srpnja, na službeni e-mail Postaje granične policije Stara Gradiška proslijedili krivotvorene PCR testove s ciljem ukidanja prethodno izrečene mjere samoizolacije", rekla je Nujić dodajući da policija protiv dvojice muškaraca podnosi kaznenu prijavu.

Stožer civilne zaštite Požeško-slavonske županije u ponedjeljak je izvijestio o dva  nova slučaja  zaraze koronavirusom. U toj županiji od zaraze koronavirusom trenutno se liječe 22 osobe, od kojih je jedna na bolničkom liječenju. Mjerom samoizolacije u Požeško-slavonskoj županiji obuhvaćeno je 100 osoba.

 

(Hina) xmvrk ykt

An unhandled error has occurred. Reload 🗙