FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Varaždinskoj županiji 16 novih slučajeva zaraze koronavirusom

Autor: Siniša Kalajdžija

VARAŽDIN, 15. kolovoza 2021. (Hina) - U Varaždinskoj županiji evidentirano je 16 novih slučajeva zaraze koronavirusom, nakon što su jučer testirane 194 osobe, priopćili su u nedjelju iz županijskog Stožera Civilne zaštite.

Na liječenju u Općoj bolnici Varaždin su četiri pacijenta s težom kliničkom slikom.

Iz stožera podsjećaju kako od rujna punkt za cijepljenje neće biti organiziran u sportskoj dvorani Gospodarske škole, budući da počinje nova školska godina, a objavljen je novi raspored cijepljenja koje će se provoditi u sljedećem tjednu.

Epidemiologinja Katica Čusek, voditeljica Epidemiološke djelatnosti Zavoda za javno zdravstvo Varaždinske županije pozvala je građane na oprez i na pridržavanje epidemioloških mjera te im zahvalila na dobrom odazivu na cijepljenje ovoga tjedna. Napomenula je da će Zavod nastaviti s organiziranim cijepljenjem većeg broja građana, i to na dvije lokacije.

„U utorak, 17. kolovoza, u cijepnoj ambulanti u zgradi Kirurgije varaždinske bolnice bit će organizirano cijepljenje prvom dozom Pfizera za sve zainteresirane bez prethodne najave. Potom će u srijedu, 18. kolovoza, cijepljenje biti organizirano u sportskoj dvorani Gospodarske škole jer je na rasporedu cijepljenje drugim dozama AstraZenece i Pfizera”, rekla je Čusek te napomenula da se na cijepljenju očekuje više od 1.100 građana.

(Hina) xskal ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙