FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Krenuo portal HINA#Okoliš s besplatnim sadržajem

Autor: Serđo Obratov

ZAGREB, 2. kolovoza 2021. (Hina) - Obavještavamo korisnike da je Hina pokrenula portal s besplatnim sadržajem na temu okoliša koji je dostupan na adresi https://okolis.hina.hr/.

Portal HINA#Okoliš pratiti će aktualnosti vezane uz zaštitu okoliša, ekologiju, energiju, klimu, otpad, održivi razvoj, zakonodavne promjene, ekološka djelovanja i djelovanja nevladinih udruga na području Hrvatske te objavljivati i priloge čiji su izvor svjetske novinske agencije i mediji, znanstveni časopisi i portali te međunarodne organizacije i ustanove.

Zašto su ljeta sve suša, a temperature sve više, zašto udare pljuskova sve češće prate razorne bujice, kako se svijet i Hrvatska bore protiv klimatskih zagrijavanja i drugih negativnih posljedica utjecaja čovjeka na okoliš, zašto je sve veći broj okolišem potaknutih izbjeglica i koliko bi se uistinu mogla podići razina mora, neka su od značajnijih pitanja kojima će se baviti portal HINA#Okoliš.

Novi Hinin portal promovirati će i uspjehe hrvatskih stručnjaka, otvoriti im prostor za javno iznošenje stavova i analizirati aktualne trendove u zaštiti okoliša.

Svi sadržaji na portalu javno su dostupni i mogu se slobodno koristiti.

Do novog Hininog portala (https://okolis.hina.hr/) može se doći i klikom na izbornik PORTALI ili banner na naslovnici Hininog weba (www.hina.hr).  

HINA#Okoliš treći je Hinin specijalizirani javno dostupni portal. Prije njega pokrenuti su portali Zdravlje (https://zdravlje.hina.hr/) i HINA#EU (https://eu.hina.hr/).

 

Uredništvo Hine

(Hina) pp yso

An unhandled error has occurred. Reload 🗙