FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Brodsko-posavskoj županiji jedna novozaražena osoba, a jedna umrla

Autor: Marijan Vrkljan

SLAVONSKI BROD/POŽEGA, 24. svibnja 2021. (Hina) - Stožer civilne zaštite Brodsko-posavske županije u ponedjeljak je izvijestio o samo jednom novom slučaju zaraze koronavirusom u županiji, dok je umrla jedna osoba  pozitivna na koronavirus.

 

U županiji su na bolničkom liječenju 62 osoba, od kojih 10 pri liječenju treba potporu respiratora. Mjerom samoizolacije u Brodsko-posavskoj županiji obuhvaćeno je 446 osoba.

Policijska uprava brodsko-posavska izvijestila je o dva slučaja krivotvorenih negativnih rezultata PCR testova na koronavirus. Krivotvorine testova izdanih u Bosni i Hercegovini, pri ulasku u Hrvatsku iz BiH predočili su jedan slovenski i jedan bosanskohercegovački državljanin. Protiv oba stranca policija podnosi kaznene prijave.

U Požeško-slavonskoj županiji pet novozaraženih 

Na području Požeško-slavonske županije Stožer civilne zaštite u ponedjeljak je registrirao pet novih slučajeva zaraze koronavirusom.

U toj županiji od zaraze koronavirusom trenutno se liječi 76 osoba, od kojih je 10 osoba na bolničkom liječenju. Mjerom samoizolacije u Požeško-slavonskoj županiji obuhvaćeno je 150 osoba.

(Hina) xmvrk ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙