FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

OTS: Maistra d.d - Održana sjednica Nadzornog odbora

Autor: Zoran Popijač

Rovinj (HinaOTS) - MAISTRA, d.d. iz Rovinja, Obala Vladimira Nazora 6, OIB 25190869349 (dalje: Društvo), temeljem odredbi Zakona o tržištu kapitala, dana 17. svibnja 2021. godine objavljuje sljedeće informacije:

Nadzorni odbor Društva održao je sjednicu 17. svibnja 2021. godine, te su usvojeni prijedlozi odluka koje Nadzorni odbor predlaže Glavnoj skupštini Društva. G. Josip Etinger podnio je ostavku na mjesto član Nadzornog odbora iz osobnih razloga, a koja stupa na snagu danom donošenja odluke Glavne skupštine o izboru novog člana Nadzornog odbora.

Uprava Društva donijela je odluku o sazivanju Glavne skupštine Društva koja će se održati 30. lipnja 2021. godine, s početkom u 11,30 sati u Rovinju, Obala Vladimira Nazora 1, te se u nastavku objavljuje poziv s prijedlozima odluka.

Poziv za Glavnu skupštinu objaviti će se ujedno i na internetskoj stranici sudskog registra, te će se u cijelom propisanom sadržaju, zajedno sa materijalima za Glavnu skupštinu objaviti na internetskim stranicama Društva www.maistra.hr.

Obavijest o sjednici Nadzornog odbora objavljena na internetskim stranicama Društva (www.maistra.hr), na internetskim stranicama Zagrebačke burze d.d. (www.zse.hr) i na internetskim stranicama Hrvatske agencije za nadzor financijskih usluga (www.hanfa.hr) te su dostavljena Službenom registru propisanih informacija pri Hrvatskoj agenciji za nadzor financijskih usluga

 

 

NAPOMENA O IZVORU:

Maistra d.d.

Obala Vladimira Nazora 6, 52210 Rovinj

Tel: +385 52 800 300

Fax: +385 52 811 540

e-mail: maistra@maistra.hr

web: www.maistra.hr

 

(Hina) OTS

An unhandled error has occurred. Reload 🗙