FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

OTS: Adris Grupa d.d. - Obavijest o održanoj sjednici Nadzornog odbora i poziv za Glavnu skupštinu

Autor: Zoran Popijač

ROVINJ (HinaOTS) – Društvo Adris grupa d.d., sa sjedištem u Rovinju (Grad Rovinj - Rovigno), Vladimira Nazora 1, OIB: 82023167977 (dalje u tekstu: „Društvo“), u skladu sa Zakonom o tržištu kapitala i Pravilima Zagrebačke burze d.d., objavljuje sljedeće informacije:

Nadzorni odbor Društva održao je sjednicu 17. svibnja 2021. godine, te su usvojeni prijedlozi odluka koje Nadzorni odbor predlaže Glavnoj skupštini Društva. Uprava Društva donijela je odluku o sazivanju Glavne skupštine Društva koja će se održati 30. lipnja 2021. godine, s početkom u 13,00 sati u Rovinju, Obala Vladimira Nazora 1, te se u nastavku objavljuje poziv s prijedlozima odluka.

Poziv za Glavnu skupštinu objaviti će se ujedno i na internetskoj stranici sudskog registra, te će se u cijelom propisanom sadržaju, zajedno s izvješćima i ostalim materijalima za Glavnu skupštinu objaviti na internetskim stranicama Društva www.adris.hr.

Obavijest o održanoj sjednici Nadzornog odbora objavljena je na internetskim stranicama Društva, www.adris.hr, internetskim stranicama Zagrebačke burze d.d., te dostavljena Službenom registru propisanih informacija pri Hrvatskoj agenciji za nadzor financijskih usluga.

 

Originalni dokument možete vidjeti klikom na PDF

 

 

NAPOMENA O IZVORU:

Adris grupa d.d.

Obala Vladimira Nazora 1, 52210 Rovinj

Tel: +385 52 801 122

Fax: +385 52 813 587

e-mail: adris@adris.hr

web: www.adris.hr

web-izvješća: http://www.adris.hr/Odnosi_s_investitorima/

(Hina) OTS

An unhandled error has occurred. Reload 🗙