FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

OTS: INA - Industrija nafte d.d. - Poziv na Glavnu skupštinu

Autor: Zoran Popijač

Zagreb (HinaOTS) - INA – Industrija nafte, d.d. Zagreb, Av. V. Holjevca 10, objavljuje priopćenje za javnost:

Temeljem odredbi članka 277. Zakona o trgovačkim društvima i članka 34. Statuta INA –INDUSTRIJE NAFTE, d.d. (u daljnjem tekstu: „INA, d.d.“ ili „Društvo“) Uprava Društva je dana 10.05.2021. godine donijela odluku o sazivanju Glavne skupštine Društva te ovime dioničare Društva poziva na

 

 

GLAVNU SKUPŠTINU INA – Industrija nafte, d.d.

koja će se održati dana 18. lipnja 2021. u Zagrebu, Hrvatska, u prostorijama sjedišta Društva, Zagreb, Avenija V. Holjevca 10, s početkom u 12:00 sati.

 

sa sljedećim dnevnim redom:

 

1.         Otvaranje Glavne skupštine i utvrđivanje popisa sudionika

2.         Godišnje konsolidirano i nekonsolidirano financijsko izvješće s Izvješćem nezavisnog revizora za 2020. godinu i Izvješće o stanju Društva i INA Grupe u 2020. godini te Izvješće Nadzornog odbora o obavljenom nadzoru u 2020. godini

3.         Odluka o pokriću gubitka INA, d.d. za 2020. godinu

4.         Odluka o davanju razrješnice članovima Uprave za poslovnu godinu 2020.

5.         Odluka o davanju razrješnice članovima Nadzornog odbora za poslovnu godinu 2020.

6.         Odluka o izboru revizora Društva za 2021. godinu

7.         Odluka o izmjenama predmeta poslovanja Društva – dopuna djelatnosti

8.         Odluka o izmjenama i dopunama Statuta INA, d.d.

9.         Usvajanje potpunog teksta Statuta INA, d.d.

10.       Odluka o odobrenju Izvješća o primicima Uprave i Nadzornog odbora za 2020. godinu

 

Prijedlozi odluka Glavne skupštine:

 

Ad 3.  Uprava i Nadzorni odbor Društva predlažu Glavnoj skupštini donošenje sljedeće odluke:

„Odluka o pokriću gubitka INA, d.d. za 2020. godinu“

„Temeljem usvojenih financijskih izvještaja INA-Industrija nafte, d.d. Zagreb, utvrđuje se gubitak za 2020. godinu u iznosu od 932.758.665,14 kuna, te će se isti pokriti na sljedeći način:

•          iz zadržane dobiti prethodnih godina u visini od 691.722.821,47 kuna;

•          preostali gubitak u iznosu od 241.035.843,67 kuna prenosi se u akumulirani gubitak i pokrit će se u narednim razdobljima.

Ova Odluka stupa na snagu danom donošenja.“

 

Ad 4.  Uprava i Nadzorni odbor Društva predlažu Glavnoj skupštini donošenje sljedeće odluke:

„Daje se razrješnica članovima Uprave INA, d.d. za poslovnu 2020. godinu.„

 

Ad 5.  Uprava i Nadzorni odbor Društva predlažu Glavnoj skupštini donošenje sljedeće odluke:

„Daje se razrješnica članovima Nadzornog odbora INA, d.d. za poslovnu 2020. godinu.“

 

Ad 6.  Nadzorni odbor Društva predlaže Glavnoj skupštini donošenje sljedeće odluke:

„Odluka o izboru revizora Društva za 2021. godinu

Za revizora poslovanja INA, d.d. u 2021. godini imenuje se revizorsko društvo Ernst & Young, d.o.o. Radnička cesta 50, 10 000 Zagreb.“

 

Ad. 7. Uprava i Nadzorni odbor Društva predlažu Glavnoj skupštini donošenje sljedeće odluke:

„Odluka o izmjenama predmeta poslovanja Društva

Mijenja se predmet poslovanja Društva na način da se briše sljedeća djelatnost:

* vatrogasna djelatnost

Mijenja se predmet poslovanja Društva na način da se dodaje sljedeća djelatnost:

*gospodarenje otpadom“

 

Ad. 8. Uprava i Nadzorni odbor Društva predlažu Glavnoj skupštini donošenje sljedeće odluke:

„Odluka o izmjenama i dopunama Statuta INA – INDUSTRIJA NAFTE, d.d.

Članak 1.

Članak 4. stavak 1. mijenja se na sljedeći način:

-           briše se djelatnost: * vatrogasna djelatnost

-           dodaje se djelatnost: * gospodarenje otpadom“

Članak 2.

U članak 34. iza postojećih stavaka dodaju se novi stavci koji glase:

„Uprava Društva ovlaštena je donijeti odluku da se rad Glavne skupštine smije prenositi zvukom i slikom. U slučaju takve odluke, to će se navesti u pozivu na Glavnu skupštinu.

Uprava Društva je ovlaštena donijeti odluku kojom bi omogućila dioničarima da elektroničkom komunikacijom ostvaruju sva ili samo neka prava u cijelosti ili djelomično i kada osobno ni putem punomoćnika na njoj ne sudjeluju u mjestu gdje se održava. U slučaju takve odluke, Uprava Društva će odrediti podrobnije uvjete za ostvarenje prava dioničara u pozivu za Glavnu skupštinu.

Uprava Društva je ovlaštena donijeti odluku kojom bi omogućila dioničarima da smiju svoje glasove dati pisanim putem ili putem elektroničke komunikacije kada ne sudjeluju na Glavnoj skupštini. U slučaju takve odluke, Uprava Društva će odrediti podrobnije uvjete za glasovanje pisanim putem ili putem elektroničke komunikacije u pozivu na Glavnu skupštinu.

Članovi Nadzornog odbora Društva mogu sudjelovati u radu Glavne skupštine putem prijenosa zvuka i slike.“

Članak 3.

Ostale odredbe Statuta ostaju nepromijenjene.

Članak 4.

Ova odluka o izmjena i dopunama Statuta stupa na snagu i primjenjuje se danom upisa u sudski registar.

 

Ad.9.  Uprava i Nadzorni odbor Društva predlažu Glavnoj skupštini donošenje sljedeće odluke: 

Usvajanje potpunog teksta Statuta INA, d.d.

Glavna Skupština usvaja potpuni tekst Statuta INA, d.d. u tekstu koji je priložen sjedničkim materijalima i sastavni je dio ove Odluke. Na dan stupanja na snagu izmijenjenog Statuta, izmijenjene odredbe Statuta Društva od 27.06.2018.g. prestaju važiti.

 

Ad. 10. Uprava i Nadzorni odbor predlažu Glavnoj Skupštini donošenje sljedeće odluke: 

„Glavna Skupština odobrava Izvješće o primicima Uprave i Nadzornog odbora za 2020. godinu s pripadajućim Izvješćem revizora, koji su objavljeni kao Prilog br. 1 Pozivu za ovu Glavnu skupštinu, te koji čine sastavni dio ove Odluke.

Ova Odluka stupa na snagu danom donošenja.“

Obrazloženja prijedloga odluka Glavne skupštine:

 

Ad 2: Godišnje konsolidirano i nekonsolidirano financijsko izvješće s Izvješćem nezavisnog revizora za 2020. godinu i Izvješće o stanju Društva i INA Grupe u 2020. godini te Izvješće Nadzornog odbora o obavljenom nadzoru u 2020. godini

Temeljem članka 280.a stavka 1. toč. 2. Zakona o trgovačkim društvima INA, d.d. obavještava dioničare da su temeljem članka 300.d. Zakona o trgovačkim društvima Uprava i Nadzorni odbor utvrdili godišnja financijska izvješća Društva i konsolidirana godišnja financijska izvješća INA Grupe za poslovnu godinu 2020., te Glavna skupština o istima ne donosi odluku. Navedena financijska izvješća će se predočiti Glavnoj skupštini Društva zajedno s Godišnjim izvješćem Uprave o stanju i poslovanju Društva i Grupe za poslovnu godinu 2020., te Izvješćem Nadzornog odbora o obavljenom nadzoru vođenja poslova Društva u poslovnoj godini 2020.

Glavna skupština pod ovom točkom dnevnog reda ne donosi nikakvu odluku.

 

Ad 3: Odluka o pokriću gubitka INA, d.d. za 2020. godinu

Iznos gubitka INA, d.d. za 2020. godinu od 932.758.665,14 kuna pokriti će se iz zadržane dobiti prethodnih godina u visini od 691.722.821,47 kuna a preostali gubitak u iznosu od 241.035.843,67 kuna prenosi se u akumulirani gubitak i pokrit će se u narednim razdobljima.

2020 je bila jedna na najizazovnijih godina za Inu, ali i za svjetsko gospodarstvo. Stroga ograničenja kretanja i značajan pad ekonomske aktivnosti, prouzročen ograničenjima vezanima uz COVID-19, utjecali su na poslovanje te je potražnja za proizvodima je u pojedinim razdobljima 2020. godine pala za 30 do 50 % u usporedbi s istim razdobljem 2019., zajedno s padom cijena nafte, plina i derivata bez presedana. Na gubitak su dodatno utjecale i jednokratne nenovčane stavke, kao što su umanjenje vrijednosti imovine i zaliha.

Stoga se predlaže pokrivanje gubitka Društva na gore navedeni način.

 

Ad 4 i 5: Odluka o davanju razrješnica članovima Uprave i Nadzornog odbora za poslovnu godinu 2020.

Temeljem članka 276. stavka 1. Zakona o trgovačkim društvima Uprava i Nadzorni odbor predlažu Glavnoj skupštini donošenje odluke kojom se daje razrješnica članovima Uprave Društva te članovima Nadzornog odbora za poslovnu godinu 2020. O davanju razrješnice pojedinom članu Uprave odnosno članu Nadzornog odbora može se glasovati odvojeno, ako tako odluči Glavna skupština ili ako to zatraže dioničari čiji udjeli zajedno čine najmanje deseti dio temeljnog kapitala Društva.

 

Ad 6: Odluka o izboru revizora Društva za 2021. godinu

Temeljem članka 280. stavak 3. Zakona o trgovačkim društvima Nadzorni odbor predlaže Glavnoj skupštini donošenje odluke o imenovanju društva Ernst & Young, d.o.o. Radnička cesta 50, 10 000 Zagreb, revizorom Društva za poslovnu godinu 2021.

 

Ad. 7. Odluka o izmjenama predmeta poslovanja Društva

Predlaže se brisanje vatrogasne djelatnosti iz predmeta poslovanja sukladno Rješenju Glavnog vatrogasnog zapovjednika  od 13.06.2019. o davanju suglasnosti za upis vatrogasne djelatnosti društva INA Grupe.

Predlaže se upis djelatnosti „gospodarenje otpadom“ temeljem Zakona o održivom gospodarenju otpadom radi poslovnih potreba Društva.

Ad. 8. Odluka o izmjenama i dopunama Statuta INA, d.d.

1.         Članak 4 Statuta

Dopuna članka 4 Statuta potrebna je u smislu izmjene i dopune predmeta poslovanja iz točke 7 dnevnog reda u skladu s poslovnim potrebama Društva.

2.         Članak 34 Statuta

Predloženim dopunama daje se ovlaštenje Upravi Društva odlučiti da se rad Glavne skupštine smije prenositi zvukom i slikom.

Nadalje, daje se ovlaštenje Upravi Društva donijeti odluku kojom bi se dioničarima omogućilo da elektroničkom komunikacijom ostvaruju sva ili samo neka prava, u cijelosti ili djelomično, i kada osobno ni putem punomoćnika ne sudjeluju u radu Glavne skupštine u mjestu gdje se održava. U slučaju takve odluke podrobniji uvjete za ostvarenje prava dioničara navesti će se u pozivu za Glavnu skupštinu, dok će dioničari odlučivati hoće li tu mogućnost koristiti ili ne.

Također, daje se ovlaštenje Upravi Društva donijeti odluku kojom bi se dioničarima omogućilo davanje glasa pisanim putem ili putem elektroničke komunikacije kada ne sudjeluju na Glavnoj skupštini. U slučaju takve odluke Uprava Društva će odrediti podrobnije uvjete za glasovanje pisanim putem ili putem elektroničke komunikacije u pozivu na Glavnu skupštinu.

Pored navedenog, predloženim dopunama omogućuje se da članovi Nadzornog odbora mogu sudjelovati u radu Glavne skupštine putem prijenosa zvuka i slike.

 

Ad. 9. Usvajanje potpunog teksta Statuta INA, d.d. i stavljanje van snage Statuta INA, d.d. od 18. 06.2018. godine (potpuni tekst)

Bez posebnog obrazloženja.

 

Ad. 10. Izvješće o primicima

Temeljem članka 272. r Zakona o trgovačkim društvima, Uprava i Nadzorni odbor Društva sastavili su Izvješće o primicima članova Uprave i Nadzornog odbora za 2020. godinu. Predmetno Izviješće ispitano je od strane revizora Društva sukladno čanku 272 r stavak 3 Zakona o trgovačkim društvima. Uprava i Nadzorni odbor Društva predlažu Glavnoj Skupštini Društva na odobrenje Izvješće o primicima članova Uprave i Nadzornog odbora za 2020. godinu. Predmetno Izvješće, zajedno s Izvješćem revizora Društva objavljeno je kao Prilog br. 1 Poziva za ovu Glavnu skupštinu.

Sukladno članku 276. a Zakona o trgovačkim društvima, Glavna skupština Društva odlučuje o odobrenju Izvješća o primicima za prošlu poslovnu godinu koja su utvrđena i revidirana u skladu s odredbama članka 272. r Zakona o trgovačkim društvima .

Primitci članova Uprave i Nadzornog odbora usklađeni su sa strategijom i poslovanjem Društva te odgovaraju razini i složenosti poslova koje članovi Uprave i Nadzornog odbora obavljaju.

 

POZIV I UPUTE DIONIČARIMA ZA SUDJELOVANJE

NA GLAVNOJ SKUPŠTINI

 

 

Poziv, vrijeme i mjesto održavanja Glavne skupštine

 

1.         Pozivaju se dioničari Društva da sudjeluju u radu Glavne skupštine Društva koja će se održati dana 18.06.2021. u Zagrebu, Hrvatska, u prostorima sjedišta Društva Avenija V. Holjevca 10, s početkom u 12:00 sati.

2.         Registracija sudionika Glavne Skupštine obavljati će se 18.06.2021. godine na ulazu u dvoranu u mezaninu sjedišta Društva Av. V. Holjevca 10, Zagreb, od 10:30 sati do zaključno 11:30 sati, poslije toga registracija neće biti moguća. Ljubazno molimo dioničare da se registriraju na vrijeme. Naime, nakon završetka registracije, oni dioničari ili njihovi punomoćnici, koji nisu prijavljeni na listi sudionika, ali su registrirani u središnjem depozitoriju, imaju pravo prisustva na Glavnoj skupštini, ali neće moći koristiti pravo glasa.

3.         Prilikom registracije dioničari, odnosno njihovi punomoćnici ili zastupnici moraju pokazati zakonom propisanu važeću identifikacijsku ispravu, a za punomoćnike koji su pravne osobe, mora se predati i izvod iz sudskog registra odnosno drugog odgovarajućeg registra u koji je upisana ta pravna osoba ili druga odgovarajuća javna isprava, ako to nije učinjeno prilikom podnošenja prijave za sudjelovanje na Glavnoj skupštini.

 

Sudjelovanje i glasovanje na Glavnoj skupštini

4.         Na Glavnoj skupštini ima pravo sudjelovati svaki dioničar Društva, koji svoje sudjelovanje, osobno ili putem svog zastupnika odnosno punomoćnika, u pisanom obliku prijavi Društvu, najkasnije šest dana prije održavanja Glavne skupštine u koji rok se ne uračunava dan prispijeća prijave Društvu, odnosno najkasnije do 24:00 sata dana 11.06.2021. Dioničarom Društva smatra se pravna i fizička osoba koja je kao dioničar Društva, evidentirana u depozitoriju Središnjeg klirinškog depozitarnog društva d.d., Zagreb posljednjeg dana za prijavu sudjelovanja na Glavnoj skupštini tj. 11.06.2021. godine.

5.         U slučaju da svoje pravo sudjelovanja i glasovanja na Glavnoj skupštini prenosi na punomoćnika, uz Prijavu dolaska mora dostaviti i punomoć. Dioničare na Glavnoj skupštini mogu zastupati punomoćnici na temelju valjane pisane punomoći koju izdaje dioničar, odnosno koju u ime dioničara koji je pravna osoba izdaje osoba koja ga je po zakonu ovlaštena zastupati.

6.         Dioničar u Prijavi dolaska obavezno navodi hoće li sjednici prisustvovati osobno ili putem punomoćnika. U slučaju da ne želi osobno sudjelovati, već svoje pravo sudjelovanja i glasovanja na Glavnoj skupštini prenosi na punomoćnika, obavezan je dostaviti uz prijavu i valjanu punomoć.

7.         Obrazac Prijave dolaska i punomoći mogu se dobiti u Tajništvu društva, a dostupni su i na mrežnoj stranici Društva (www.ina.hr)

Prijava dolaska sadržava sljedeće podatke:

 

I. Prijava za dioničara – fizičku osobu

- ime i prezime, prebivalište, adresu, broj računa otvorenog u Središnjem klirinškom depozitarnom društvu d.d. i ukupan broj dionica toga dioničara

II. Prijava za dioničara – pravnu osobu

- tvrtka odnosno naziv pravne osobe, sjedište i adresa, OIB

- broj računa otvorenog u Središnjem depozitarnom klirinškom društvu d.d i ukupan broj dionica toga dioničara

- u privitku se dostavlja izvod iz sudskog registra ili drugog registra u koji je upisana pravna osoba odnosno njegova preslika, ovjereni prijepis ili druga odgovarajuća javna isprava iz koje je vidljivo da je prijavu potpisala osoba koja je po zakonu ovlaštena zastupati tu pravnu osobu

III. Prijava koju podnosi punomoćnik dioničara

a) Punomoćnik - fizička osoba:

 - ime i prezime, prebivalište, adresu punomoćnika

- popis dioničara koje zastupa, za svakog od njih broj računa otvorenog u Središnjoj klirinškom depozitarnom društvu d.d. i ukupan broj dionica svih zastupanih dioničara

- u privitku prijave dostavljaju se i sve pojedinačne punomoći dioničara na preporučenom obrascu

b) Punomoćnik - pravna osoba:

- tvrtka odnosno naziv, sjedište i adresa i OIB punomoćnika

- popis dioničara koje zastupa, za svakog od njih broj računa otvorenog u Središnjem klirinškom depozitarnom društvu d.d. i ukupan broj dionica svih zastupanih dioničara

- u privitku prijave dostavljaju se pojedinačne punomoći dioničara u pisanom obliku, a ako je dioničar pravna osoba, u privitku se dostavlja i izvod iz sudskog registra ili drugog registra u koji je upisana pravna osoba odnosno njegova preslika, ovjereni prijepis ili druga javna isprava iz koje je vidljivo da je punomoć potpisala osoba koja je po zakonu ovlaštena zastupati tu pravnu osobu

Punomoć za prijavu sudjelovanja i/ili glasovanje na Glavnoj skupštini mora sadržavati ime i prezime odnosno tvrtku, prebivalište odnosno adresu i sjedište opunomoćitelja, broj računa u Središnjem klirinškom depozitarnom društvu d.d., ukupan broj dionica, ime i prezime odnosno tvrtku, prebivalište odnosno sjedište i adresu punomoćnika, vlastoručni potpis opunomoćitelja odnosno zakonskog zastupnika ili zastupnika po zakonu, ako je opunomoćitelj pravna osoba, te tekstom punomoći (ovlaštenje za glasovanje u ime dioničara) kojom je određeno da punomoćnik ima pravo sudjelovanja i glasovanja u ime opunomoćitelja, prema dnevnom redu sjednice.

Punomoć je važeća samo za ovu sjednicu Glavne skupštine, odnosno za slijedeću sjednicu koja će se održati u dolje navedenom terminu u slučaju nedostatka kvoruma.

Ako je opunomoćitelj pravna osoba, punomoć potpisuje ovlašteni zastupnik. Ukoliko prijava dolaska ili punomoć nisu sačinjene na hrvatskom jeziku, potrebno je priložiti ovjereni prijevod od strane ovlaštenog sudskog tumača. Prijava dolaska ili prijava dolaska sa punomoći dostavlja se Društvu osobnom dostavom ili preporučenom pošiljkom, na dolje navedenu adresu najkasnije 6 dana prije održavanja Glavne skupštine (zaključno sa danom 11.06.2021. godine u 24:00 sata):

 

INA-INDUSTRIJA NAFTE, d.d.

Korporativni centar

Tajništvo Društva

ZAGREB, Avenija V. Holjevca 10

Faks: +385 1 6452103; Tel: + 385 1 6450103

„Za Glavnu skupštinu INA, d.d.“

 

8.         Glasovat će se elektronskim putem, te će sustav glasovanja biti obrazložen u sklopu prve točke dnevnog reda.

Temeljni kapital društva podijeljen je na 10 milijuna dionica od kojih svaka dionica Društva daje pravo na jedan glas u Glavnoj skupštini. Dioničari mogu glasovati putem punomoćnika i putem udruge dioničara.

9.  Materijali za pojedine točke Dnevnog reda bit će raspoloživi na uvid svim zainteresiranim dioničarima u prostorijama Društva od dana objave ovog poziva na gore navedenoj adresi, radnim danom od 10:00 sati do 15:00 sati. Radi mjera opreza povezanih s pandemijom korona virusa (COVID-19) molimo dioničare da svoj dolazak u sjedište Društva najave dan ranije na e -mail adresu odnosa s investitorima investitori@ina.hr ili telefonom na kontakte navedene više. Materijali će biti istoga dana objavljeni i na mrežnoj stranici  Društva. (www.ina.hr)

Prava dioničara na postavljanje pitanja, zahtjeva za dopunu dnevnog reda, stavljanje protuprijedloga te pravo na obaviještenost

10. Dioničari koji namjeravaju na Glavnoj skupštini postaviti pitanje ili dati prijedlog u pogledu pojedine točke dnevnog reda, mole se da, radi efikasnije organizacije rada Glavne skupštine, to najave u pisanom obliku prigodom podnošenja prijave za sudjelovanje na Glavnoj skupštini ili najkasnije prigodom registracije sudionika uoči održavanja Glavne skupštine i da pritom naznače točku dnevnog reda na koji će se pitanje ili prijedlog odnositi kao i njihov sadržaj.

11.       Ako dioničari koji zajedno imaju udjele u iznosu od dvadesetog dijela temeljnog kapitala Društva nakon što je sazvana Glavna skupština zahtijevaju da se neki predmet stavi na dnevni red Glavne skupštine i da se objavi, uz svaki novi predmet na dnevnom redu mora se dati obrazloženje ili prijedlog odluke.

Zahtjev za stavljanje novog predmeta na dnevni red Društvo mora primiti najmanje 30 dana prije održavanja Glavne skupštine. U taj se rok ne uračunava dan prispijeća zahtjeva Društvu. Propust prethodno navedenog roka ima za posljedicu da predložene točke dnevnog reda nisu valjano objavljene te se o njima na Glavnoj skupštini ne može odlučivati.

12. Dioničari imaju pravo staviti protuprijedlog podnesenom prijedlogu odluke o nekoj točki dnevnog reda. Protuprijedlog, s navođenjem imena i prezimena dioničara, obrazloženja i eventualnog stava Uprave, će se priopćiti kreditnim odnosno financijskim institucijama i udrugama dioničara koje su na prošlogodišnjoj Glavnoj skupštini glasali u ime dioničara, te će se učiniti dostupnim dioničarima na internetskim stranicama Društva (www.ina.hr), ako dioničar najmanje 14 dana prije dana održavanja Glavne skupštine dostavi Društvu na adresu sjedišta Društva svoj protuprijedlog. Dan prispijeća protuprijedloga Društvu ne uračunava se u ovaj rok od 14 dana koji, sukladno tome, istječe 04.06.2021. godine. Ako se dioničar ne koristi ovim pravom, to nema za posljedicu gubitak prava na stavljanje protuprijedloga na Glavnoj skupštini. Navedeno se na odgovarajući način primjenjuje i na stavljanje prijedloga dioničara o izboru članova Nadzornog odbora ili o imenovanju revizora društva.

13.       U slučaju nedostatka kvoruma na sjednici Glavne skupštine sazvane za 12:00 sati, odnosno ukoliko na istoj ne budu nazočni ili zastupljeni dioničari koji zajedno raspolažu s najmanje 50% glasova od ukupnog broja glasova, naredna sjednica Glavne skupštine s istim dnevnim redom će se održati u 14:00 sati, istog dana na istom mjestu. Tako održana slijedeća Glavna skupština može donositi odluke bez obzira na broj dioničara koji je na njoj zastupljen.

14.       Službeni jezik održavanja Glavne skupštine je hrvatski jezik, Društvo će osigurati simultani englesko-hrvatski prijevod. Poziv je objavljen na hrvatskom i engleskom jeziku, pri čemu je službeni hrvatski tekst.

 

 

 

 

Sándor Fasimon, predsjednik Uprave                                                          Niko Dalić, član Uprave

 

Napomena o izvoru

INA - Industrija nafte d.d.

Av. V. Holjevca 10, Zagreb

Odnosi s investitorima

Tel.: + 385 1 645 0000

Fax:  + 385 1 645 2444

e-mail: investitori@ina.hr

web: www.ina.hr

- end - -

 

(Hina) OTS

An unhandled error has occurred. Reload 🗙