FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Marković (HDZ): Podravka pokreće tri vrijedne proizvodne investicije

Autor: Sandra Špoljar

KOPRIVNICA, 8. svibnja 2021. (Hina) - Kandidat HDZ-a za gradonačelnika Koprivnice Franjo Marković, predstavio je u subotu svoj izborni program, a novinarima je izjavio kako je Podravka tvrtka koja pozitivno posluje, porasle su i plaće radnika te se pokreću tri vrijedne proizvodne investicije.

 

Tvrtka ima svojeg vlasnika koji određuje njezine daljnje smjerove i kretanja, rekao je HDZ-ov gradonačelnički kandidat Marković, na pitanje novinara  da prokomentira jučerašnju izjavu aktualnog koprivničkog gradonačelnika Mišela Jakšića (SDP) kako država namjerava prodati Podravku.

Mladen Fajdetić, HDZ-ov kandidat za zamjenika gradonačelnika Koprivnice, rekao je kako vjeruje da će se u drugom krugu izbora za mjesto gradonačelnika boriti kandidati HDZ-a i SDP-a.

Od planova vezanih za kvalitetniji život građana Koprivnice, HDZ namjerava stvoriti uvjete za uvođenje jednosmjenske nastave, povećati rodiljne naknade kao i digitalizirati javnu upravu kako bi se transparentno moglo vidjeti poslovanje gradskih tvrtki i trošenje novca poreznih obveznika.

U izbornom programu HDZ-a je i nastavak svih započetih projekat, s naglaskom na gradnju brze ceste od Križevaca do Koprivnice te gradnju željezničke pruge do mađarske granice, ukupno vrijedni gotovo pet milijardi kuna.

(Hina) xsspo ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙