FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Istri četvero umrlih i desetero novozaraženih

Autor: Daniele Sponza

PULA, 5. svibnja 2021. (Hina) - Novih deset slučajeva zaraze koronavirusom potvrđeno je u Istri u posljednja 24 sata nakon što je ispitano 420 uzoraka briseva, a u pulskoj bolnici umrle su četiri covid-19 pozitivne osobe s pridruženim kroničnim bolestima, izvijestio je u srijedu istarski Stožer civilne zaštite. 

Kod šest novozaraženih radi se o dolasku iz mjera samoizolacije ili bliskom kontaktu već poznate pozitivne osobe dok se kod jedne osobe epidemiološki radi o uvezenom slučaju s područja Slovenije - naveli su iz županijskog Stožera civilne zaštite i dodali kako se u epidemiološkoj obradi nalaze tri osobe.

Od jučer se oporavilo sedam osoba te je trenutno u Istri 113 aktivnih covid-19 pozitivnih osoba, a u mjerama samoizolacije je 1818 osoba.

U pulskoj Općoj bolnici,  na Odjelu za infektologiju, na liječenju je 76 osoba, od kojih je pet u respiracijskom centru. 

U posljednja 24 sata u pulskoj bolnici umrle su četiri covid-19 pozitivne osobe, 1929., 1939., 1950. i 1958. godište, s pridruženim kroničnim bolestima.

(Hina) xdspo ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙