FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Istri 14 novozaraženih, u bolnici umrle tri osobe

Autor: Daniele Sponza

PULA, 13. travnja 2021. (Hina) - Novih 14 slučajeva zaraze koronavirusom potvrđeno je u Istarskoj županiji u posljednja 24 sata, a u pulskoj bolnici umrle su tri COVID-19 pozitivne osobe s pridruženim kroničnim bolestima, izvijestio je u utorak županijski Stožer civilne zaštite.  

"Tijekom protekla 24 sata u Nastavnom zavodu za javno zdravstvo Istarske županije ispitano je 466 uzoraka briseva na COVID-19 te je potvrđeno 14 novozaraženih osoba. Kod devet osoba radi se o dolasku iz mjera samoizolacije ili bliskom kontaktu već poznate pozitivne osobe dok se kod jedne osobe epidemiološki radi o uvezenom slučaju s područja Austrije", navode iz županijskog Stožera.

U epidemiološkoj obradi nalaze se četiri osobe.

U međuvremenu od jučer oporavilo se 16 osoba, pa je trenutno u Istri 114 aktivnih COVID-19 pozitivnih osoba, dok se u mjerama samoizolacije nalazi 1765 osoba.

U pulskoj Općoj bolnici, na Odjelu za infektologiju, na liječenju je 77 osoba, od toga se osam osoba nalazi u respiracijskom centru. U pulskoj bolnici umrle su tri COVID-19 pozitivne osobe, rođene 1935., 1952. i 1954. godine, s pridruženim kroničnim bolestima.
 

(Hina) xdspo ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙