FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Osječko-baranjskoj županiji zaražene nove 54 osobe, četiri umrle

Autor: Jasminko Nikolić

OSIJEK, 7. travnja 2021. (Hina) - Nove 54 osobe zaražene su koronavirusom, a četiri su umrle u Osječko-baranjskoj županiji u kojoj je u protekla 24 sata obrađeno 345 uzoraka testa, priopćio je u srijedu županijski Stožer civilne zaštite.

Na području Osijeka zabilježeno je 15 novooboljelih, šest na području općine Kneževi Vinogradi, po četiri na području Belog Manastira, Čepina i Našica, po tri na području Erduta i Đurđenovca, te po dvije na području Darde i Đakova.

Po jedna nova pozitivna osoba je s područja Antunovca, Belišća, Bilja, Bizovca, Čeminca, Donjeg Miholjca, Draža, Drenja, Popovca, Semeljaca i Trnave.

Na bolničkom liječenju je 95 osoba. Njih 69 je u KBC-u Osijek, od kojih je 16 na respiratoru. U Općoj županijskoj bolnici Našice hospitalizirano je 26 pacijenata.

Preminule su četiri osobe u dobi od 64 do 89 godina.

Na području županije u samoizolaciji je 1774 osoba.

Policija je provela 21 provjeru osoba u samoizolaciji, tri po dojavi i 18 samoinicijativno, pri čemu je utvrđeno jedno kršenje te mjere

Naime, u referadu za osobne iskaznice u Policijskoj postaji Đakovo došla je osoba za koju je utvrđeno da treba biti u samoizolaciji, pa je zbog toga dobila prekršajni nalog.

(Hina) xnikj ytr

An unhandled error has occurred. Reload 🗙