FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Koprivničko-križevačkoj županiji 35 novozaraženih, četvoro umrlih

Autor: Srebrenka Parlov

KOPRIVNICA, 9. siječnja 2021. (Hina) - Na području Koprivničko-križevačke županije u posljednja 24 sata potvrđeno je 35 novozaraženih koronovirusom, a umrle su četiri osobe, izvijestio je u subotu županijski Stožer civilne zaštite.

 

Ozdravilo je 25 osoba, pa je na području županije trenutno aktivno 189 slučajeva covida-19. Na bolničkom liječenju nalazi se 26 osoba.

U Općoj bolnici Koprivnica umrle su četiri osobe s pozitivitetom na koronavirus  (1930., 1937., 1949. i 1957. godište) koje su u kliničkoj anamnezi imale i druge dijagnoze.

Od početka pojave SARS – CoV-2 virusa na području županije bolest COVID-19 potvrđena je za 5425 osoba. 

Iz županijskog Stožera obavještavaju kako su danas stupile na snagu izmjene Odluke o uvođenju posebne organizacije rada za djelatnost trgovine koja se obavlja u prodavaonicama i trgovačkim centrima, izmjene Odluke o nužnim epidemiološkim mjerama kojima se ograničavaju okupljanja i uvode druge nužne epidemiološke mjere i preporuke radi sprječavanja prijenosa bolesti COVID-19 putem okupljanja te izmjene Odluke o načinu organizacije javnog prijevoza putnika radi sprječavanja širenja bolesti, ko je donio Stožer civilne zaštite RH.

Nužne epidemiološke mjere iz spomenutih odluka određuju se u trajanju do 31. siječnja 2021. 
Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije i nadalje apelira na građane da se pridržavaju svih epidemioloških mjera prevencije i  zdravstvenih uputa kako bi se smanjio intenzitet i dinamika u širenju SARS – CoV-2 virusa.

 

(Hina)

An unhandled error has occurred. Reload 🗙