FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Sisačko-moslavačkoj županiji sve raspoložive snage civilne zaštite

Autor: Mate Kovačević

ZAGREB, 30. prosinca 2020. (Hina) - Ravnateljstvo civilne zaštite izvijestilo je u srijedu kako su na područje Sisačko-moslavačke županije upućene sve raspoložive operativne snage.

Na terenu su, ističu, žurne službe iz svih područja Republike Hrvatske i pripadnici Ravnateljstva civilne zaštite.

Ravnateljstvo navodi da je trenutno na terenu 95 pripadnika Državne intervencijske postrojbe civilne zaštite s potrebnom opremom za izvlačenje iz ruševina, 430 vatrogasaca sa 60 vozila, 190 pripadnika HGSS-a iz 19 stanica, pripadnici Hrvatskog Crvenog križa, policije, vojske (310) te djelatnici komunalnih službi, HEP-a i dr. Na terenu  je i 65 timova hitne pomoći.

Iz logističkog centra Ravnateljstva civilne zaštite u Jastrebarskom kroz dva konvoja dopremljena je oprema u Sisačko-moslavačku županiju.

Dostavljeno je 350 kreveta, 560 madraca, 350 podnica, 8680 deka, 2160 CSO paketa, 20000 litara pitke vode, tri agregata, 211 kreveta, 262 vreće za spavanje, šest šatora, 120 litara goriva, osam topova, zapovjedno vozilo, dva specijalna kontejnera, dva kamiona logistike, kombi vozilo, dva agregata velika s prikolicom i druga oprema.

(Hina) pp/xmkov yam

An unhandled error has occurred. Reload 🗙