FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Prostirama na Braču spremni prihvatiti 50 osoba iz Petrinje

Autor: Pejo Gašparević

SPLIT, 29. prosinca 2020. (Hina) - Općina Postira na Braču zajedno s mjesnom župom sv. Ivan Krstitelja, odlučila je u slučaju potrebe osigurati smještaj za 50 osoba s područja Petrinje koje je ugroženo razornim potresom, rekao je u utorak načelnik općine Postira Siniša Šime Marović

"Mi smo spremni odmah u Pastoralnom centru u Postiri smjestiti 50 osoba, osigurati im hranu a također smo spremni financirati i njihov prijevoz  s petrinjskog područja do Postire," rekao je Marović  za Hinu, nakon razornog potresa magnitude 6,2 stupnjeva, koji je danas u 12,19 sati pogodio Petrinju.

Dodao je kako su o ovoj odluci  izvijestili Nacionalni Stožer civilne zaštite te županijski Stožer u Splitu kao i  Stožer Sisačko-moslavačke županije i lokalna tijela  vlasti u Sisačko-moslavačkoj županiji.

"Ako nam se netko javi u vezi s ovom našom odlukom mi ćemo odmah stupiti u akciju  za njenu realizaciju, jer želimo pružiti  sve što je u našoj mogućnosti da pomognemo ugroženom području Petrinje," poručio je Marović.

(Hina) pgas ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙