FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Bjelovar: U Županiji 110 novozaraženih koronavisurom, jedna osoba preminula

Autor: Igor Kokoruš

BJELOVAR, 18. prosinca 2020. (Hina) - U Bjelovarsko-bilogorskoj županiji potvrđeno je 110 novih slučajeva zaraze koronavirusom, a jedna je osoba preminula, priopćili su u petak iz Županijskog stožera Civilne zaštite.

Najviše novozaraženih osoba, njih 52, s područja su Bjelovara, 24 novooboljele osobe s područja su Čazme, sedam novih slučajeva zaraze koronavirusom potvrđeno je na području Daruvara, pet novozaraženih osoba s područja je općine Ivanska, četiri novooboljele osobe s područja su općine Štefanje, po tri nova slučaja zaraze koronavirusom potvrđena su na području Garešnice i općine Sirač, po dvije novozaražene osobe s područja su općina Dežanovac i Rovišće, a po jedan novi slučaj zaraze koronavirusom potvrđen je na području  Grubišnog Polja te općina Đulovac, Velika Trnovitica, Šandrovac, Kapela, Veliki Grđevac, Veliko Trojstvo i Nova Rača.

Na covid odjelu bjelovarske Opće bolnice trenutno je na liječenju 49 pacijenata oboljelih od koronavirusa, od kojih je njih pet na respiratoru. Također, 22 pacijenta su na opservaciji, odnosno za njih se čekaju nalazi jesu li pozitivni na koronavirus ili ne.

Preminula je jedna osoba s koronavirusom, a od početka pandemije na području Bjelovarsko-bilogorske županije umrla je ukupno 61 osoba.

U samoizolaciji je 2378 osoba.

 

(Hina) xikok ybdj

An unhandled error has occurred. Reload 🗙