FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Karlovačkoj županiji 170 novih slučajeva zaraze i četiri umrle osobe

Autor: Vesna Horvat

KARLOVAC, 17. prosinca 2020. (Hina) - Karlovačka županija ima 170 novih slučajeva covida-19, a u bolnici u Karlovcu umrle su tri osobe i u Ogulinu jedna, što je 149 do sada umrlih u sve tri bolnice ove županije, podaci su županijskog Stožera Civilne zaštite objavljeni u četvrtak.

U bolnicama Karlovačke županije liječi se 165 covid pozitivnih pacijenata, u Karlovcu 61, u Specijalnoj bolnici u Dugoj Resi 53, a u Ogulinu 51.

U posljednja 24 sata na bolničko je liječenje primljeno 15 pacijenata s covidom i to deset u karlovačku, četiri u ogulinsku i jedan u dugorešku bolnicu.

Bilo je i ozdravljenih unatrag jednog dana, s bolničkog liječenja otpušteno je 11 pacijenata, ukupno do sada njih 354 osoba.

Na respiratoru se nalazi petero pacijenata oboljelih od covida-19.

Od 170 novootkrivenih slučajeva, najviše ih je u Karlovcu, njih 80.  U samoizolaciji se nalazi 1363 osoba, od kojih 18 liječnika, 87 medicinskih sestara i tehničara, 18 ostalih zdravstvenih djelatnika, 48 nezdravstvenih djelatnika svih triju bolnica u Karlovačkoj županiji.

Inspekcija karlovačkog Stožera civilne zaštite nije utvrdila nepravilnosti u provođenju antiepidemijskih mjera.

U samoizolaciji su 63 na covid pozitivna učenika osnovnih škola i 49 pozitivnih zaposlenika, te su u samoizolaciji 1085 učenika, odnosno 44 razredna odjela, tri više nego jučer.

(Hina) xvhor ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙