FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Virtualna Smotra Sveučilišta u Zagrebu od 19. do 21. studenoga

Autor: Irena Petričević

ZAGREB, 17. studenoga 2020. (Hina) - Smotra Sveučilišta u Zagrebu i ove će se godine, već tradicionalno, održati u studenome, ali zbog epidemioloških razloga virtulano i to od 19. do 21. studenoga kada će se pod motom "Klikni s faksom" predstaviti 34 sveučilišne sastavnice - 31 fakultet i tri umjetničke akademije.

Ovogodišnja smotra je jubilarna - 25. u nizu, ali i prva virtualna organizirana u digitalnom obliku zbog epidemije koronavirusa, ali će i ove godine svim zainteresiranima pružiti informacije o uvjetima upisa i studiranja na Sveučilištu u Zagrebu.

Virtualna Smotra zagrebačkoga Sveučilišta održat će se na podstranici "Smotr@", koja se nalazi unutar postojeće mrežne stranice manifestacije http://smotra.unizg.hr/, izvijestilo je u utorak Sveučilište u Zagrebu.

Smotru će zainteresirani moći pratiti i na društvenim mrežama (Facebook, Instagram, Twitter, Linkedln i YouTube).

Program u hibridnom obliku i pod motom Klikni s faksom!

Program ovogodišnje Smotre izvodit će se u hibridnom obliku - u kombinaciji objave digitalnih sadržaja na digitalnim štandovima fakulteta i akademija (promotivni videozapisi, letci, brošure i drugi materijali u PDF ili drugim formatima koji omogućuju preuzimanje i pregled prilagođen mobilnim uređajima) i predstavljanja sastavnica Sveučilišta u Zagrebu i njihovih studijskih programa po područjima.

No svi sadržaji koje sastavnice pripremaju u okviru Smotre ostat će dostupni za sve zainteresirane i nakon 21. studenoga ove godine na mrežnoj stranici www.smotra.unizg.hr, na podstranici "Smotr@".

Tako će ova mrežna stranica ostati središnje mjesto za informiranje maturanata, potencijalnih budućih studenata Sveučilišta u Zagrebu te svih zainteresiranih. Jer, kako je istaknuto, ideja ovogodišnje Smotre je da stalno budu dostupne sve informacije u digitalnom obliku vezane uz upise i studiranje na Sveučilište - o studijskim programima i upisnim uvjetima, studentskom životu te o brojnim drugim pojedinostima koje su mladim ljudima važne prilikom odluke o upisu na fakultet.

Odnosno, kako bi svi zainteresirani, a napose učenici završnih razreda i studenti, mogli u svakom trenutku pristupiti tim digitalnim sadržajima.

Ovogodišnji moto Smotre je "Klikni s faksom", a na njezinu početku u četvrtak, 21. studenoga u 11 sati budućim studentima online će se obratiti ministar znanosti i obrazovanja Radovan Fuchs i rektor Sveučilišta u Zagrebu Damir Boras. Virtualno otvaranje Smotre bit će popraćeno glazbenim programom studenata Muzičke akademije zagrebačkoga Sveučilišta.

Ovogodišnji sponzori Smotre su OTP banka, Studentski centar Varaždin i Studentski centar Zagreb, a medijski partneri Jutarnji list, Laganini FM, Radio Sljeme, Z1 televizija i Televizija Student, te sveučilišne novine i portal Universitas. 

Svečilište u Zagrebu pozvalo je sve da prate program virtualne Smotre na mrežnoj stranici www.smotra.unizg.hr, na podstranici "Smotr@", te na društvenim mrežama: FB UniZg https://www.facebook.com/UniZg FB Smotra, https://www.facebook.com/smotrasveucilistauzagrebu Twitter, https://twitter.com/SveucilisteZG Instagram UniZg,  https://www.instagram.com/sveucilisteuzagrebu/ Instagram Smotra https://www.instagram.com/smotrasveucilistauzagrebu/, LinkedIn, https://www.linkedin.com/school/university-of-zagreb, i YouTube https://www.youtube.com/channel/UCGU

(Hina) pp/xipet ydgk

An unhandled error has occurred. Reload 🗙