FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Osječko-baranjskoj županiji 163 novozaražena, umrla jedna osoba

Autor: Igor Vučković

OSIJEK, 25. listopada 2020. (Hina) - Od posljedica zaraze koronavirusom u osječkom KBC-u umrla je 76-godišnjakinja iz Višnjevca, a u protekla 24 sata u Osječko-baranjskoj županiji potvrđena su nova 163 slučaja zaraze koronavirusa, izvijestio je u nedjelju županijski Stožer Civilne zaštite.

Umrla pacijentica je, osim COVID-a 19, imala je i niz drugih kroničnih bolesti.

U posljednja 24 sata testirano je 496 uzoraka. Od 163 novozaražene osobe najviše ih je, 61, iz Osijeka, potom 12 iz Đakova, 10 iz Čepina, po šest je iz Belišća, Tenje, Višnjevca i Antunovca, a novozaražene osobe dolaze iz ukupno 39 mjesta u Županiji, priopćeno je iz Stožera.

 U osječkom KBC-u Osijek hospitalizirane su 74 osobe oboljele od koronavirusa, a 16 je na respiratoru, što je najviše od početka epidemije.
 U Općoj županijskoj bolnici Našice na bolničkom liječenju se nalazi 10 pacijenata oboljelih od koronavirusa. 

 Epidemiološka služba županijskog Zavoda za javno zdravstvo u samoizolaciju je stavila 31 kontakt oboljelih osoba, pa se trenutno na području Osječko-baranjske županije u samoizolaciji nalazi 3157 osoba.

 Policija je provjeravala osobe u samoizolaciji, a na području Osijeka za jednu osobu je utvrđeno kršenje mjere samoizolacije. Napravili su još 41 provjeru osoba u samoizolaciji, kod kojih nije bilo kršenja propisane mjere, navode u županijskom Stožeru. 
    

(Hina) xivuc ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙