FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji sedam novozaraženih

Autor: Baldo Marunčić

DUBROVNIK, 13. rujna 2020. (Hina) - U Dubrovačko-neretvanskoj županiji zabilježeno je sedam novih slučajeva zaraze koronavirusom, a deset osoba je izliječeno, izvijestio je u nedjelju županijski stožer civilne zaštite.

Riječ je o muškarcu i dvije žene  iz Dubrovnika, zatim muškarcu i ženi iz Župe dubrovačke, gdje je za muškarca utvrđena epidemiološka veza, te dvije žene iz Konavala, od kojih je za jednu utvrđena epidemiološka veza.

Među deset izliječenih njih pet je iz Dubrovnika, dvoje iz Metkovića, jedan iz Konavala te dvije osobe koje nemaju prebivalište na području županije.

U dubrovačkoj bolnici od koronavirusa liječe se 23 osobe, od kojih tri na respiratoru. U samoizolaciji se nalazi 684 osoba, a u protekla 24 sata zabilježeno je jedno kršenje tog slučaja, ukupno 70. od početka pandemije. Od početka pandemije analizirano je ukupno 11 888 uzoraka.

Županijski stožer civilne zaštite i dalje apelira na građane da se drže svih mjera Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

(Hina) xmarb ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙